EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 30.6.2019  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Lisa Ekdahl: VEM VET - 25 vuotta

Lisa Ekdahl: VEM VET - 25 vuotta Liput

Lisa Ekdahlin Vem vet -25-vuotisjuhlakiertue Kulttuuritalolle

Ruotsin kirkkaimpiin kuuluva tähti saapuu Helsinkiiin 30. kesäkuuta.

Viimeisimmän Helsingin-konserttinsa kaksi vuotta sitten hetkessä loppuunmyynyt Lisa Ekdahl tuo Vem vet -juhlakiertueensa Suomeen sunnuntaina 30. kesäkuuta. Helsingin Kulttuuritalolla kuultava konsertti on osa koko vuoden kestävää Lisa Ekdahlin 25-vuotisjuhlakiertuetta - tuleehan tänä vuonna kuluneeksi tasan neljännesvuosisata Ekdahlin nimeä kantaneesta debyyttialbumista.

Menestyksekkäästi aina 22-vuotiaasta levyttänyt Lisa julkaisi viime vuonna More of the Good -albuminsa, joka on kuunneltavissa esimerkiksi täällä, ja herttainen marraskuussa julkaistu Like Mermaids -video on fiilisteltävissä nyt Youtubessa. 

Pääosin ruotsiksi mutta myös siis englanniksi vuosien mittaan levyttänyt Ekdahl myi jo esikoisalbumillaan nelinkertaista platinaa (yli 800 000 albumia), ja hän on voittanut lukuisia Grammis-palkintoja, näistä viimeisimmän viime vuonna Vuoden singer-songriterina När alla vägar leder hem -albumistaan.

Hän on esiintynyt Skandinavian ja Euroopan lisäksi ympäri maailman, aina kaukoidässä saakka, ja hänen ainutlaatuinen lapsenomainen äänensä on hurmannut myös televisiossa esimerkiksi Ruotsin Vain elämää (Så Mycket Bättre -ohjelmassa.

 Ekdahlin 25-vuotisjuhlakiertue on oikeutetusti nimetty lauluntekijän ensimmäisen ja koko uran avanneen Vem vet -jättihitin mukaan. Biisiä on kuunneltu tähän mennessä yksin Spotifyssä yli 11 ja puoli miljoonaa kertaa.

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00
Kesto n. 2h

VET VET VIP on valitettavasti peruttu. VIP lipun ostaneet tiedotetaan ja heille palautetaan VIP-lipun ja normaalilipun erotus.