EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.11. - La 2.12.2023  /  Hotel Arthurin juhlasali  /  Helsinki

Tanssiteatteri Tsuumi: Linnanjuhlat 2023

Tanssiteatteri Tsuumi: Linnanjuhlat 2023 Liput

Linnanjuhlat on ikonisia Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhlia mukaileva elämyksellinen esitys, jossa yhdistyy teatteri, tanssi, juhlahumu ja makuelämykset. Vihdoinkin kaikki halukkaat saavat kutsun!

Linnanjuhlat on tarjoiluehdotus: yksi mahdollinen tapa toteuttaa presidentinlinnan juhlavastaanotto. Pönötyksen ja yltiöpäisen tanssin yllätyksellinen cocktail kutsuu kurkistamaan 2020-luvun yksilön persoonallisuusponnistuksia. Haluatko olla tavis vai julkkis? Nyt sinulla on mahdollisuus itse valita. Lainaa haluamasi ansiomerkit ja heittäydy esiintyjien kanssa karnevaaliin, jossa hyvä ja huono maku vihdoinkin solmivat liiton.

Tarjolla on muun muassa taianomainen juhlaesitelmä aiheesta ”Nyt se on totta! Kakun voi sekä syödä että säästää” sekä henkilökohtaiset meriitit toiveidesi mukaisiksi uusiva statusklinikka. Tietenkin valikoima suosituimpia etikettivirheitä, hirvittävän vaivaannuttava juhlakatrilli ja eeppiset jatkot!

Linnanjuhlien esityksen muoto mukailee perinteisen Linnan juhlan kulkua – vapaasti soveltaen! Juhlapaikassa ei ole katsomoa tai pöytäpaikkoja vaan vieraat seuraavat tapahtumia vapaasti tilassa oleillen, osallistuen ja katsoen - seurustellen siis seisoen oikeiden Linnan juhlien tyyliin. Esityksen aikana on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon muiden juhlavieraiden ja oman seurueesi kanssa.

Illan aikana, esityksen lomassa nautitaan cocktail-tyylistä juhlaruokaa buffetpöydästä. Illan menu on saanut innoituksensa Itsenäisyyspäivän vastaanoton perinteisestä tarjoilusta. Menu on laktoositon ja gluteeniton, saatavissa myös vegaanisena ennakkotilauksesta. Linnan baari on avoinna esityksen aikana ja sieltä on mahdollista ostaa virvokkeita illan kuluessa.

Lippuvarauksen jälkeen vastaanotat virallisen kutsun, jossa saat tarkat ohjeet iltaa varten. Näihin juhliin muuten et voi ylipukeutua. Tule mieli avoinna valmiina yllättymään!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

www.tsuumi.com


Ikäraja: Ikäsuositus 12 v.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei myydä ovelta. Lipunmyynti tapahtumiin päättyy 2 vrk ennen kutakin esitystä klo 10.00

Ovet 30 min ennen esitystä

Esityksen kesto: noin 2,5 tuntia

Lipunostajien tiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle tiedottamista varten. Lisäohjeet tilaan saapumiseen ja siellä toimimiseen lähetetään asiakkaille lähempänä tapahtumaa.

Ryhmälippuja yli 10 henkilön ryhmille on myynnissä 30.9.2023 saakka. Tiedustelut ja varaukset: [email protected], 044 745 4454

Hotel Arthurin juhlasali
Vuorikatu 17, 00100, Helsinki