EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

LILKERFEST

LILKERFEST Liput

LILKERFEST

Dan Lilker on todellinen thrash metallin legenda. Hänet tunnetaan paitsi Anthraxin perustajajäsenenä, myös alan suuriin nimiin lukeutuvista S.O.D.:sta, Nuclear Assaultista ja Brutal Truthista.

Tullikamarin Klubilla vietetään 31.5. ainutlaatuinen ilta, kun Dan Lilker esittää valitsemansa setin itselleen tärkeistä kappaleista uransa varrelta suomalaisen thrash metal -kerman kanssa. Näille soittajille thrash metal ja Dan Lilkerin perintö ovat veressä! Luvassa on ainutkertainen tapahtuma, joka tullaan varmasti muistamaan!

LILKERFEST:
Dan Lilker, Keijo Niinimaa (Rotten Sound), Mika Aalto (Rotten Sound), Gas Lipstick (HIM), Niko Rauhala (ex-Masterstroke), Miika Haavisto (Lost in Grey), Jari Kelloniemi (A.R.G), Rainer Wilman (Ajattara), Juha Vaarala (Radux), Matti Johansson (Prestige), Örkki (Prestige), Kalle Terästö (Dethrone)

Aikataulut:
19:30 ovet
20:15 Prestige
21:30 Lilker

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!