EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 31.10.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Lilith 25 x Tavastia

Lilith 25 x Tavastia Liput

Vuonna 1997 kourallinen eturivin muusikoita ja tuottajia liittyi yhteen ja perusti Osuuskunta Lilithin. Tänä päivänä Lilith on lähes 500 ammattitekijän yhteenliittymä. Juhlan kunniaksi Lilith palaa alkuperäiseen kotipesäänsä Tavastia-klubille.

Koko illan juhlakonsertti on kunnianosoitus suomalaiselle luovalle toiminnalle 1990-luvun kulttuurista tämän hetken huippuammattilaisten aikakauteen. Konsertissa kuullaan taiturimaisia ja moniammatillisia tämän hetken lilithläisiä huippuartisteja. Illan aikana saadaan kuulla myös parhaita paloja Lilithin värikkään historian varrelta.

Osuuskuntaorkesteri River Sound & vieraat Anssi Kela, Mariska ja Maritta Kuula.

Katso tarkemmat tiedot keikkapäivänä Lilithin Facebook-sivuilta.

***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 19:30

Kesto non 3h (mahdollinen väliaika)

Liput ovelta 22€