EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.9.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Lil Katri + Ex Tuuttiz + Hirmu (Lil Katri EP levyjulkkarit)

Lil Katri + Ex Tuuttiz + Hirmu (Lil Katri EP levyjulkkarit) Liput

LIVE: LIL KATRI
LIVE: EX TUUTTIZ
LIVE: HIRMU
DJ: SAM CONTROL

Lil Katri julkaisi keväällä 2023 omakustanteisen räppi-EP:n, jonka levyjulkkareita juhlitaan Kutosella 28.9.2023. EP kuullaan ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan livenä. Lil Katri on tamperelaislähtöinen artisti, joka tuottaa nykyään kappaleensa Helsingin Vallilassa. Kaikki EP:n kappaleet ovat artistin itsensä tuottamia ja kirjoittamia.

Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on yksi Suomen omaleimaisimmista ja oivaltavimmista räppäreistä. Nykyään oman OFN-levynmerkilleen levyttävä artisti on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 ilmestynyt Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi.

Uutta levyään valmisteleva XT on tänä vuonna julkaissut singlet Kaviokeissi ja Omistautunu.

Hirmu on tuttu hahmo Bemböle Cassettesin BMXT-julkaisuilta. Hirmu on ollut mukana noin parillakymmenellä teoksella, jotka ovat tulleet ulos tältä kulttimaineen saavuttaneelta kassulafkalta. Tapahtumassa nähdään harvinainen Hirmu-soolokeikka.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 28.9.2023 19:00.