EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.8.2024  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Liisa Akimof

Liisa Akimof Liput

Liisa Akimof saapuu Tuballe soolona 17.8.2024!

Liisa Akimof on pitkän linjan laulaja-lauluntekijä, jonka tunnetuin kappale on Kevät, jossa kuljetaan Hakaniemenrantaan ja syödään salmiakkia. Liisa Akimof keikkailee harvakseltaan ja usein yllättävissä yhteyksissä. Soolokeikoillaan hän säestää itseään kitaralla ja eräänlaisella helvetinkoneella. Luvassa on siis akustista laulelmaa, mutta myös päräyttävää kotidiskoa. Soolokeikoilla kuullaan usein vanhoja klassikoita kuten Miten kauas mopolla pääsee, Kevät, Harvoin tarjolla, Alkava pimeä vuodenaika, mutta myös uusia ja julkaisemattomia lauluja.

Tammikuussa ilmestynyt uusi albumi Kaikenlaista uutta tulossa on saanut riemastuneen vastaanoton:

”Liisa Akimofin soololevy osuu ajankuvassaan napakymppiin” (Demokraatti)

”Liisa Akimof putsaa pöydän anarkiallaan” (Riffi)

”Yllättäen Liisa Akimofin ääni sekä vokalistina että biisinkirjoittajana on nyt vahvempi ja persoonallisempi kuin koskaan” (Musiikkikirjastot)

”Liisa Akimof on kokonaisvaltaisesti rock” (Keski-Suomalainen).

Albumin nimibiisin lisäksi erityisesti kappaleet Ajatus tulee, ajatus menee, #lesbohuora, Meksikolainen ja Esim. matalapaine ovat herättäneet ihastusta.

Liisa Akimof aloitti uransa Tavaramarkkinat -bändissä 1980-luvun alussa. Sen jälkeen hän on julkaissut sooloalbumeita ja esiintynyt mm. lattarihenkisellä Akimowskaja Sisters & Bros -kokoonpanolla.

Tiesitkö muuten, että Kotikadun tunnusmusiikki on Liisa Akimofin säveltämä?

Kesän alussa Akimof julkaisee vetävän kesäbiisin ”Vain miehet osaa grillata”.

Facebook

Instagram

Tervetuloa keikalle!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 17.8.2024 20:00.