EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.4.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Liisa Akimof + The Blassics HYVÄÄ!-tapahtuma

Liisa Akimof + The Blassics HYVÄÄ!-tapahtuma Liput

Hyvää- tapahtuma Koivikko-kodin tukemiseksi

On tärkeää, että ihminen voi kokea turvaa ja huolenpitoa elämän viimeisinä hetkinä. Koivikko-kodissa tehdään arvokasta, myös omaiset huomioivaa työtä keskittymällä hyvään oirehoitoon rauhallisessa ympäristössä, tehtäväänsä erityiskoulutuksen saaneiden terveydenhuollon ammattilaisten turvin. Nyt on mahdollisuus tehdä hyvää Koivikko-kodin tukemiseksi, kun torstaina 6.4.2023 järjestetään hyväntekeväisyystapahtuma Suisto-klubilla. Esiintyjinä on laulaja-lauluntekijä Liisa Akimof ja funkia, afrobeatia sekä jazzia rytmikkäästi sekoittava The Blassics.

Hyväntekeväisyystapahtuman järjestäminen sai alkunsa edesmenneen, monessa mukana olleen yhteiskunnallisen aktiivin Tarja Helasen toiveesta, jonka hän esitti ennen menehtymistään kansalaisjärjestöaktiivi Päivi Liljalle. ”Lupasin Tarjalle järjestää hyväntekeväisyystapahtuman. Nyt on aika lunastaa lupaus ja kunnioittaa näin Tarjan muistoa”, kertoo Lilja.

Hyväntekeväisyystapahtuma laajeni kampanjaksi

Ajatus hyvän tekemisestä tuo lohtua ja toivoa. Konkreettiset teot tuovat hyvää oloa myös itselle, kun hyvä laitetaan kiertoon. Siksi Hyvää-tapahtumaa edeltää Tehdään hyvää -kampanja, jonka aikana kellä tahansa on mahdollisuus itse hyvää tekemällä osallistua yhteiseen hyvän tekemiseen ja kokea näin jaettua iloa. Tavoitteena on tehdä 100 hyvää tekoa kuukauden aikana.

Hyvää voi tehdä monella tavalla ja teko voi olla pieni tai suuri. Lahjoitus hyväntekeväisyysjärjestölle, toimiminen vapaaehtoisena tai esimerkiksi naapuriapu on erinomainen tapa tehdä hyvää. Kohteen hyvälle teolle voi valita itse. Hyviä tekoja voi ilmoittaa 6.3.–6.4.2023 tapahtuman verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Teoista kerrotaan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Liljan lisäksi Tarja Helasen omaiset sekä joukko vapaaehtoisia, jotka ovat olleet mukana esimerkiksi vuosi sitten ukrainalaisten hyväksi järjestetyn Rauhaa-tapahtuman taustajoukoissa.

Tarja Helanen (1955–2021) työskenteli muun muassa Vihreän Sivistysliiton projektisihteerinä, vihreiden liittosihteerinä ja Suomen pakolaisavun hanketyöntekijänä. Hän asui useaan otteeseen ulkomailla, pisimpään Sambiassa. Helaselle erityisen läheistä oli tehdä työtä maahanmuuttajien kanssa. Kulttuurien välistä vuoropuhelua hän edisti projektityöntekijänä Hämeen Setlementissä, jota hän oli perustamassa. Hän kuului myös Suomen vanhimman ilmaisrockfestivaali Ämyrockin perustajiin.

Koivikko-koti on Koivikkosäätiön ylläpitämä saattohoitokoti, jonka perustehtävä on erityistason saattohoito eri ikäisille vakavasti sairastuneille henkilöille, joilla sairaus on johtamassa kuolemaan.

Koivikko-kodissa ammattilaisten rinnalla toimivat vapaaehtoiset elämänlaadun lisäämiseen liittyvien asioiden parissa. Lääketieteellisen hoidon rinnalla ovat myös psykososiaalisen tuen palvelut sekä potilaalle että läheisille.

Tällä hetkellä Koivikkosäätiön saamia lahjoitusvaroja ohjataan suoraan potilastyöhön sekä toiveena olevaan uuteen kiinteistöön. Tavoitteena on rakentaa uusi saattohoitokoti, kun varat siihen saadaan säästettyä. Uusi saattohoitokoti olisi lähellä Assi-sairaalaa, kuitenkin erillisenä, rauhallisena yksikkönä.
www.koivikko-koti.fi

Liisa Akimof on suomalainen laulaja-lauluntekijä, tuottaja ja Production House -yhtiön toimitusjohtaja. Hän on kirjoittanut lauluja lapsuudesta saakka ja esittänyt niitä yksin sekä yhtyeidensä Tavaramarkkinoiden että Akimowskaja Sisters & Bros. kanssa.

The Blassics omaa vahvoja hämeenlinnalaisjuuria. Funkista,afrobeatista ja rytmimusiikin ilosanomasta ammentava orkesteri on saanut ylistäviä ympäri maailman. Kokoonpanossa soittavat Juha Sarkkola, Victor Tokpanou ja Tuure Tammi.
www.theblassics.com

Illan avaa Aku Keinonen.

Koko tapahtuma toteutetaan täysin vapaaehtoisvoimin. Visuaalisesta ilmeestä vastaa Mari Villanen.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 19:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 6.4.2023 20:00.