EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22. - Su 24.10.2021  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Liikkuva Lautapeli

Liikkuva Lautapeli Liput

Liikkuva Lautapeli

Tule pelaamaan kanssamme!

Liikkuva Lautapeli on interaktiivinen lastentanssiteos kaiken ikäisille. Valtavalla pelilaudalla seikkailevat pelinappulat Pinksu ja Vinksu, joiden tehtävänä on pelastaa maailman värit.

Yleisö saa omilla pelipalloillaan vaikuttaa pelin kulkuun eli musiikkiin ja liikkeeseen: Laitetaanko musiikki päälle vai pois? Hidastetaanko vai nopeutetaanko? Pysäytetäänkö kokonaan? Yleisön tehtävänä on joka tason jälkeen tunnistettava tanssittu ja soitettu lastenlaulu. Näin pelastuu aina uusi väri ja pelimatka seuraavalle tasolle jatkuu.

Laulun tunnistamisesta ja pelin kulusta vahtia pitää Pelituomarimme Pirketta ja rytmijalan laittaa liikkeelle Muusikkomme Nimi. Liikkuva Lautapeli tarjoaa hullunkurisia hetkiä, jännitystä ja yllätyksiä sekä antaa yleisölle mahdollisuuden toimia aktiivisina pelinrakentajina.

Oletko valmis Liikkuvan Lautapelin seikkailuun?

Taiteelliset johtajat ja tanssijat: Riikka Tolonen & Serja Vesterinen
Äänitaiteilija: Ilmari Tiitinen
Näyttelijä: Riikka Voutilainen
Lavastus: Sarah Wegner
Tukijat: Niilo Helanderin säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Joensuun kaupunki ja NÄYTTÄMÖ-teatteri


Ikäraja: Suositusikäraja K-4

Suositusikä 4+ vuotiaat

Ovet auki puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Kesto noin 40 min

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot