EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9. - To 16.2.2023  /  Teatteri Takomo  /  Helsinki

Liike ja tyhjyys

Liike ja tyhjyys Liput

Karvonen Kokko Mustonen: Liike ja tyhjyys

Liike ja tyhjyys on Ami Karvosen, Kid Kokon ja Anna Mustosen yhdessä ajattelema, keskustelema, tanssima, esittämä ja kirjoittama esitys. Esityksessä on mukana valoteos, jonka on tehnyt Meri Ekola.

Esitys asettuu tyhjän, avaran, hämärän, väljän, vähäisen, ruudukoiden, onkaloiden, aavikoiden, yöllisten tähtitaivaiden, ein, uupumuksen, tekemättä jättämisen, jäähyväisten ja poistumisten alueille. Siinä tunnetaan kieltäytymisen tuntu, siitä avautuvan tilan laajuus. Siinä katsotaan rivien väliin jääviä alueita, fokuksen ulkopuolista avaruutta. Esiin piirtyy maisema, johon mahtua.

Esityksessä on ihmeen tuntua ja tavallisuuden tuntua.

HUOM. Esitys alkaa ulkona Fredrikintorilla Teatteri Takomon edessä. Tule paikalle noin viisi minuuttia ennen esityksen alkua. Aulatila ei ole käytössä ennen esitystä.

Teksti, dramaturgia, koreografia ja esiintyminen: Ami Karvonen, Kid Kokko ja Anna Mustonen
Valoteos: Meri Ekola


Esitys alkaa ulkona Fredrikintorilla tasalta (klo 14:00 tai klo 19:00). Teatteriin sisään ei pääse ennen, lippuja voi ostaa, kun esitys siirtyy sisään.

Numeroimattomat paikat.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkastetaan ovella.

Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin.

*****

Torstain 9.2.2023 esitys on siirtynyt perjantaille 10.2.2023, ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit ottaa yhteyttä Teatteriin Takomoon saadaksesi liput toiseen esitykseen takomo@teatteritakomo.fi
V
oit vaihtoehtoisesti palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 16.2.2023 mennessä.