EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Liar Thief Bandit (SWE), Guilty Pleasure, Pretty Affair

Liar Thief Bandit (SWE), Guilty Pleasure, Pretty Affair Liput

Ruotsalainen powertrio Liar Thief Bandit ensimmäistä kertaa Suomessa!

Voimatrio Liar Thief Bandit on syntynyt soittamaan livemusiikkia ainoana tarkoituksenaan kantaa soihtua kaiken sen puolesta, mikä on ollut, on ja tulee aina olemaan rock’n’rollia puhtaimmillaan. Raa’an ja vastaansanomattoman energiansa, melodisen ytimensä ja piristävien sanoitustensa ansiosta yhtye on edelleen yksi aikamme kiinnostavimmista ilmiöistä.

Liar Thief Bandit on aidossa tee-se-itse-hengessä heittänyt yli 200 keikkaa: Yhtye on tehnyt 12 Euroopan kiertuetta ja esiintynyt muun muassa The Bronxin, Supersuckersin, Hank von Hellin, Electric Sixin sekä Valiant Thorrin lämmittelijänä. Uusimpiin ja suurimpiin saavutuksiin kuuluvat viime vuoden lämmittelijän pesti Royal Republicin Ruotsin-kiertueella sekä esiintyminen vuoden 2023 Sweden Rock Festivalissa. Ahkera bändi on toisin sanoen varteenotettava tekijä.

Elinvoimainen ruotsalaistrio on julkaissut kolme täysimittaista albumia. Viimeisin ”Diamonds”-pienoisalbumi ilmestyi 16. syyskuuta 2022. Yhtye palaa studioon tulevan syksyn aikana levyttämään neljättä täysimittaista albumiaan, joka ilmestyy ensi vuoden kuluessa. Liar Thief Banditin vaikutteet löytyvät 1970-luvun klassisesta rockista, 1990-luvun garage-rockin paluun ja inspiroivien nykyilmiöiden risteyksessä, jossa livedynamiikka on aina intensiivistä ja ärjyvät melodiat keskiössä.

Liar Thief Bandit:
facebook.com/LiarThiefBandit
spoti.fi/2fmhtiV
youtube.com/c/LiarThiefBandit

Guilty Pleasure:
www.facebook.com/guiltypleasurofficial
www.instagram.com/guiltypleasureofficial/

Pretty Affair:
www.facebook.com/profile.php?id=100094358992768
www.instagram.com/prttyaffair/

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 15 €, mikäli jäljellä.