EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 16.5.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Levykauppa Keltainen Jäänsärkijä 30 vuotta! Litku Klemetti Duo, John's Children (UK)

Levykauppa Keltainen Jäänsärkijä 30 vuotta! Litku Klemetti Duo, John's Children (UK) Liput

Ladataan…

Levykauppa Keltainen Jäänsärkijä 30 vuotta!

Levykauppa Keltainen Jäänsärkijä juhlii 30-vuotista taivaltaan Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 16.5.2019 klo 18-01!

Kari "Nipa" Nissin perustama Levykauppa Keltainen Jäänsärkijä avattiin toukokuussa 1989 Museokadulla. Sittemmin ensin vuosina 1991-1993 Fredrikinkadulla ja keväästä 1993 asti Urho Kekkosen kadulla kahdessa eri liiketilassa sijainnut Keltainen Jäänsärkijä on palvellut musiikin ja levyjen ystäviä siis jo 30 vuoden ajan ja Jäänsärkijän levymessuvankkurit kiertävät myös jatkuvasti moikkaamassa asiakkaita kautta maan. Nipan yhtiökumppanina ja Keltaisen Jäänsärkijän toisena omistajana on 90-luvun loppupuolelta asti toiminut Jyrki "Jykä" Kettunen.

Merkkipaalua juhlistetaan nykyisen liikkeen seinänaapurissa Tavastia-klubilla, jonka kanssa Keltainen Jäänsärkijä on tehnyt tiivistä yhteistyötä jo yli 25 vuoden ajan. Illan esiintyjinä kuullaan joukko vuosien varrella kaupan tiskillä tutuksi tulleita ja muutenkin erinomaiseksi todettuja esiintyjiä: Litku Klemetti duo, John's Children(UK/Fin), Superfjord, Juniper Inc. ja Crashline One.

Esiintyjien välillä levyjä soittavat Dj:t HyväVille, Teemu "Pitsanaama" Bergman, Lord Fatty ja Ile A. Ohjelmassa lisäksi muistelua, tarinoita vuosien varrella, muuta legendaa, tarjoilua, levyjen ja Jäänsärkijän merchandise -myyntipiste ja paljon muuta!

jaansarkija.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.