EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.2.2020  /  Henry's Pub  /  Kuopio

Leverage, Daimonic

Leverage, Daimonic Liput

Kotimainen heavy rock-kokoonpano Leverage vietti "Circus Colossus"-albuminsa jälkeen liki vuosikymmenen hiljaiseloa, kunnes aktivoitui jälleen sekä livenä että levyllä. Huhtikuussa 2019 julkaistu "Determinus"-täyspitkä on vedenpitävä todiste yhtyeen elinvoimaisuudesta.

Bändi sai uuden alun, kun monessa mukana ollut taitava laulaja, säveltäjä ja sanoittaja Kimmo Blom otti laulajan pestin haltuun. Kimmoa on kuultu mm. Stratovariuksen levyillä taustalaulajana, Raskasta Joulua -kiertueella sekä Voice of Finland-kilpailussa. Jotain miehen taidoista kertoo sekin, että hän on astunut itsensä Freddie Mercuryn saapaisiin tamperelaisen Musiikkiteatteri Palatsin Queen-musikaaleissa. Paluunsa jälkeen bändin uusi inkarnaatio on otettu avosylin vastaan niin Tuska-festivaaleilla, Kuopiorockissa kuin Italian Frontiers rock-tapahtumassakin.

Wind of Morrigan (musiikkivideo)


Live @ Tuska 2019

Leverage Facebook

 

Illan avaa uunituore melodista mutta extreme metal -vaikutteista metallia soittava yhtye Daimonic, joka on perustettu tunnetun kotimaisen metalliylpeyden Kiuaksen tuhkista.
Viime vuosien aikana Daimonic on muotoutunut kaikessa hiljaisuudessa juuri sopivia jäseniä hakien sekä musiikillista, visuaalista ja taiteellista konseptia hioen.

Lopputuloksena on upea kokoonpano, jossa kaikilla on vuosikausien vankka kokemus musiikin raskaasta sarjasta. Soittajat ovat Kiuaksen lisäksi tuttuja sellaisista
yhtyeistä kuin Leverage, Moonsorrow, King Company, Twilight Guardians, Metal de Facto, Iconofear ja Macdeth.
www.facebook.com/daimonic

 

www.henryspub.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Showtime 23:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.