EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Let's Go Summer: Rony Rex, Lenno, DJ Polarsoul

Let's Go Summer: Rony Rex, Lenno, DJ Polarsoul Liput

Let's Go Summer klubi polkaisee kesälomat käyntiin kolmen upean DJ'n voimin! iltaan saapuu esiintymään Suomalaisen klubikulttuurin ydinvaikuttajiin kuuluva tuottaja-DJ Rony Rex, Monipuolisena yleisön viihdyttäjänä tunnettu DJ Polarsoul sekä nuoremman polven tuottaja-DJ Lenno.

Rony Rex teki artistidebyyttinsä vuonna 2017 kappaleella “Sticky Fingers”. Sittemmin helsinkiläisartistin house-pohjainen musiikki on löytänyt tiensä Billboardin listoille, sellaisten DJ:den kuten Diplon, Anna Lunoen, ja Dillon Francisin setteihin sekä mm. Yves Saint Laurentin, Nickelodeonin ja 02:sen mainoskampanjoihin.

DJ Polarsoul on yksi Suomen kekseliäimmistä ja tunnetuimmista DJ:stä. Monipuolisena yleisön viihdyttäjänäkin tunnettua tuottaja-DJ:tä on vuosien varrella nähty ja kuultu lukuisilla festivaaleilla ja klubeilla.

Lenno on suomalainen tuottaja, biisinkirjoittaja ja DJ, joka viettää päivänsä vanhoilla syntikoilla ja kitaroilla täytetyssä studiossaan musiikkia tehden. Omasta tuotannollisesta tyylistään tunnettu Lenno yhdistelee tanssimusiikissaan popmelodioihin muun muassa diskoa, housea ja funkia.

Liput: 10 / 12 €
Ovet: 22:00

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 28.5.2022 22:00.