EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.9.2024  /  Olympia  /  Tampere

Let's go crazy - Purple Rain 40 vuotta

Let's go crazy - Purple Rain 40 vuotta Liput

✨💜 LET'S GO CRAZY - PURPLE RAIN 40 VUOTTA!  💜✨

Dearly beloved
We are gathered here today
To get through this thing called "life"

Neljä vuosikymmentä sitten ilmestynyt Purple Rain -elokuvan juhlanäytös ja Prince -disco Tampereen Olympiassa 14. syyskuuta! Tanssikengät jalkaan ja purppuraa päälle - tämä on juhlan ja rakkaudenosoitusten paikka!

On kulunut 40 vuotta siitä, kun suvereenina musiikkinerona ja seksikkäänä paskiaisena tuntemamme popikoni Prince teki elokuvadebyyttinsä nöyrästi omelämänkerrallisessa Oscar- ja Grammy -palkitussa Purple Rain elokuvassa.

Kulttielokuvan mainetta nauttiva Purple Rain kertoo nuoresta miehestä The Kidistä (Prince), joka taistelee paikasta auringossa, läpi vastoinkäymisten kohti kirkkainta huippua. Itsepäinen, haavoittuva nuori muusikko kamppailee omien sisäisten demoniensa kanssa, eikä väkivaltaisen ja alkoholisoituneen isän ongelmat auta tilannetta. Nuoren miehen kiivaasta tuskasta huolimatta elokuva on kuitenkin tarina rakkaudesta koko kauneudessaan.

Elokuvan soundtrackina toimivaa, samannimistä albumia pidetään artistin virallisena läpimurtona - eikä syyttä. Vielä ajan saatossakin albumi pitää tiukasti kiinni paikastaan tuotteliaan artistin merkkiteoksena.

Joten tulkaa, te kaikki kauniit ja hukuttakaa itsenne harmoniseen, riettaana hehkuvaan euforiaan. Upotkaa kauniiseen hurmokseen ja antakaa violetin sateen laskeutua päällenne.

Elokuvan jälkeen salin valtaa Prince -disco, kun Suomen kovimmat Prince -rakastajat DJ Dearly Beloved (MikkoMeriläinen), DJ Jannesamuli (Samuli Sirviö), DJ Ether Eye (Teemu Markkula) ja Hang the DJ:stäkin tuttu DJ Antti H (Antti Hietala) mättää yhdessä levylautasille artistin tuotannon parasta antia.

Purple Rain esitetään Olympiassa 14.9. klo 20:00. Levyt soi klo 22:30 alkaen. Tervetuloa! 💜

RIP Prince Rogers Nilson 1958-2016.

©️ 1984 Purple Films Company and Warner Bros. Entertainment Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

---
Aikataulu:
19:00 Ovet
20:00 Showtime
22:00 Sali kiinni
22:30 Disco alkaa
02:00 Disco päättyy

Elokuvan kesto: 111 min

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 14.9.2024 23:59.