EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 23.7.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Les Filles De Illighadad (NE)

Les Filles De Illighadad (NE) Liput

Heinäkuulle suunniteltu Les Filles De Illighadad -konsertti G Livelab Helsingissä siirtyy koronaviruspandemian vuoksi. Selvitämme parhaillaan keikan siirtämisen mahdollisuutta, mutta toistaiseksi korvaavaa esiintymispäivää ei ole vielä tiedossa. Pyrimme tiedottamaan tilanteesta lisää mahdollisimman pian. Jos keikan siirtäminen onnistuu, jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Ostetut liput voi myös palauttaa niiden myyntipisteisiin. Kiitämme kärsivällisyydestänne ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Yhteydenotot ja lisätiedot: info@livelaboratorio.fi

***

Tuareg-perinteestä ammentava avant-rock-yhtye Les Filles de Illighadad lukeutuu tämän hetken kysytyimpiin afrikkalaisiin yhtyeisiin. Hypnoottisia kitarariffejä ja koukuttavaa rytmiikkaa yhdistelevän kokoonpanon soundia on verrattu "Sahara-rockin" suuruuksiin kuten Tinariweniin ja G Livelabin loppuunmyydyssä illassa vastikään esiintyneeseen Mdou Moctariin. Kansainvälisesti arvostetun Sahel Sounds -levymerkin talliin kuuluva nigeriläisyhtye saapuu heinäkuussa ensimmäistä kertaa Suomeen ja Helsingin G Livelabiin.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.