EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 14.3.2023  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Leprous, Kalandra, Monuments (UK)

Leprous, Kalandra, Monuments (UK) Liput

Progressiivista metallia soittava Leprous herätti metalliväen huomion toimiessaan Emperor-mies Ihsahnin taidokkaana liveyhtyeenä. Liekö Insahnin vai Norjan vuoristotuulten vaikutusta, että yhtyeen proge soi muita genren edustajia ankarammin ja kohtalokkaammin? Leprousin majesteettinen musiikki on päällekäyvää ja tunteikasta, tunkkaisesta taskulaskin-progesta ei ole kysymys.

Leprous on vaikuttava ilmestys varsinkin keikoillaan. Yhtye tarjoilee kolkkoa dramatiikkaa, viimaisia riffejä ja pakkasen lailla hyytäviä melodioita, jotka solisti Einar Solber tulkitsee viiltävän intohimoisella äänellään. Yhtyettä voisikin kutsua Pohjoismaiden Tooliksi tai black metaliin hurahtaneeksi Radioheadiksi. Leprouksen äänimaailman viileydestä huolimatta lämmin suositus kaikille metallin, progen ja kulmikkaan vaihtoehtomusiikin ystäville.

Aikataulu:

20:00 Ovet auki
21:00 Soitto alkaa

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 15.3.2023 04:00.