EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 22.9.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

LEO (levyjulkkarit)

LEO (levyjulkkarit) Liput

"MÄ RAKASTAN SUA" -JULKKARIT TAVASTIALLA

Sony Musicille levyttävä LEO juhlisti keväällä syntymäpäiviään julkaisemalla soolouransa toisen albumin "Mä rakastan sua". Julkaisubileet jäivät tuolloin pandemian jalkoihin, mutta tilanne korjaantuu 22. syyskuuta, jolloin Emma-palkittu esiintyjä nähdään livenä Helsingin Tavastia-klubilla!

Kyseessä ei ole mitkä tahansa julkaisukinkerit, sillä klubista tehdään rajalinjojen avulla ajanmukaisen intiimi ja turvallinen tila. Ainutkertaisen illan olohuonemaista tunnelmaa tukee se, että LEO esiintyy akustisesti ilman normaalia bändikokoonpanoaan. Näin ollen albumin kappaleista tullaan kuulemaan riisuttuja spessuversioita.

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

  • Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.