EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.5.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Lempi Elo (Levyjulkkarit), Eetu Riikonen (soolo)

Lempi Elo (Levyjulkkarit), Eetu Riikonen (soolo) Liput


Tulokasyhtye Lempi Elo juhlistaa "Huojuvat puut" -levyn julkaisua Semifinalissa 5.5. Illan tunnelman virittää Eetu Riikosen sooloesitys.

Lempi Elon musiikissa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinenkin musiikki. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrymme yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen lausuessa melodiat tututkin paikat tuntuvat vierailta.

Lempi Elon 7.4. julkaistava "Huojuvat puut"-levy kasvaa kyynelveestä, hengittää veden alla, puun sisällä ja kevätjuhlassa suvivirren halkoessa holvikaaret. Semifinalissa levyn lauluihin uppoudutaan kuusihenkisen yhtyeen ja vierailevien muusikoiden tulkitsemana.

Illan soolona avaava Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rockmusiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikosen musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta elämää suuremman.

Artisti on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä. Riikonen on valittu myös uransa aikana muun muassa YleX Nosteessa -artistiksi, ja Kulttuuritoimitus nosti Eetu Riikosen Parasta juuri nyt -palstalleen ja vertasi artistia J. Karjalaiseen.

Riikosen debyyttialbumi "Maailman viimeisessä huoneessa" julkaistiin sekä vinyylinä että digitaalisesti viime vuonna Playground Musicin toimesta.
SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 5.5.2023 20:00.