EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 7. - Su 11.7.2021  /  Seinäjoki  / 

Seinäjoen Tangomarkkinat 2021: Leirintämajoitus

Seinäjoen Tangomarkkinat 2021: Leirintämajoitus Liput

Tangomarkkinat siirtyy vuodelle 2021

Suomen valtiovallan antaman linjauksen johdosta Seinäjoen Tangomarkkinoiden tämän vuoden kesäfestivaali oheistapahtumineen joudutaan valitettavasti jättämään väliin ja siirtämään vuodelle 2021.

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti vuoden 2021 tapahtumaan. Mikäli siis haluat käyttää lippusi ensi vuonna, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös palauttaa lippusi. Asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa ostonsa takaisin 31.10.2020 mennessä Tangotoimistosta.

Tangotoimisto

Avoinna arkisin klo 9-17
Puh. (06) 420 1111
info@tangomarkkinat.fi

www.tangomarkkinat.fi/info/majoitus


Kaikilla alueilla tai alueiden läheisyydessä on WC- ja peseytymistilat sekä sähkö. Lukion, Lakeuden puiston ja Sahalammen alueilla on mahdollisuus käyttää markiisia/etutelttaa.

Vaihtoaika to-la klo 12.

Lisätiedot majoituksesta ja eri alueiden sijainnista Seinäjoen Tangomarkkinoiden sivuilta.

***

Valitse haluamasi karavaanipaikka klikkaamalla Osta lippu -painiketta. Seuraavalla sivulla näkyy kuva karavaanialueesta, jossa karavaanipaikkojen sijainti on nähtävissä. Katso haluamasi paikan numero ja siirry alas Valitse liput -kohtaan.

Valitse haluamasi majoitusaika joko Valitse katsomo -listan vetovalikosta tai klikkaamalla alempana halutun aikavälin painiketta (esim. PE-SU). Valitse tämän jälkeen karavaanipaikat kartasta klikkaamalla. Klikkaamalla paikkaa tai viemällä hiiren paikan päälle näet paikkanumeron (paikan sijainnin voi halutessasi tarkistaa sivun ylälaidan karavaanialueen kuvasta). Valittu paikka siirtyy alas Valitse lipputyyppi -kohtaan.

Pääset jatkamaan tilausta valitsemalla Varaa liput. Seuraavissa kohdissa tulee täyttää yhteystiedot, valita toimitus- ja maksutapa sekä hyväksyä toimitusehdot. Tämän jälkeen siirryt maksamaan tilausta maksutavasta riippuen.

 

Kun olet lunastanut asuntoauto/-vaunupaikkasi, lataa sähköinen matkustajailmoitus. Tulosta ja palauta se täytettynä asuntoauto/-vaunualueen infopisteeseen saapuessasi.

Jos olet lunastanut paikkasi ennakkoon, muistathan ottaa paikkalipun mukaasi ja kiinnittää sen autosi tuulilasiin sisäpuolelle.

Lipun ostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.

Seinäjoki