EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.1.2022  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Lehtivihreät, Särkyneet

Lehtivihreät, Särkyneet Liput

Viime kesän LPRHC Festeillä odotetun paluun keikkalavoille tehnyt Lehtivihreät jatkaa keikkailua ja nousee vuodenvaihteessa lavalle Helsingissä, Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Haapajärveläinen Lehtivihreät tekee odotetun paluun lavoille LPRHC Festeillä. Yhtye nousee lavalle alkuperäisessä kokoonpanossaan Pena, Frank, Jukkis ja Lale ensimmäisen kerran yli kahteenkymmeneen vuoteen.

Alunperin vuosina 1992-2003 toiminut yhtye kuului legendaarisen lahtelaisen levy-yhtiö Levy-Yhtiön rosteriin yhdessä Apulannan, Tehosekoittimen ja Punaisten Messiaiden kanssa. Yhtye julkaisi aktiiviuransa aikana albumit Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (1996), Istanbulissa (1997) ja Unta ja nälkää (2000) sekä useita pienempiä julkaisuja.

Lehtivihreät toimi alkuperäisessä kokoonpanossaan vuodesta 1992 vuoteen 1998, jolloin yhtyeen kitaristi ja pääasiallinen biisintekijä Lale jätti yhtyeen. Lehtivihreät jatkoi tämän jälkeen uraansa triona ja muutti tyyliään punkahtavasta powerpopista iskelmällisempään suuntaan, kunnes hajosi vuonna 2003 laulaja-kitaristi Penan siirryttyä perustamaan Saimaa -yhtyettä yhdessä Matti Mikkolan kanssa.

Nyt Lehtivihreät on vuosien jälkeen taas takaisin, ja aikoo soittaa kappaleita bändin jokaiselta levyltä. Odotettavissa on siis kattava setti biisejä bändin koko uran varrelta, pieniä yllätyksiä ja ysärinostalgiaa unohtamatta.

Keikalla illan toisena bändinä lavalle nousee Särkyneet. Milla Härmän luotsaama poprock-yhtye on julkaissut kymmenvuotisen uransa aika neljä pitkäsoittoa, joista viimeisin Sinä nouset ilmestyi vuonna 2019. Särkyneet ovat keikkailleet viime vuosina melko harvakseltaan, mutta nyt yhtye on mahdollista nähdä taas livenä, mitä parhaimmassa seurassa.

***

Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia. Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 8.1.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot