EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lehtiä Ilosaaressa 2023

Lehtiä Ilosaaressa 2023 Liput

Lehtiä Ilosaaressa perjantaina 6.10. Joensuu Areenalla!

Lehtiä Ilosaaressa -festivaalilla nähdään ilmiömäiseen suosioon jo debyyttialbumillaan “Draaman kaari viehättää” noussut ja sittemmin paikkansa suomalaisen popin kärkikastissa lunastanut upea naissolisti Behm.

Energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa. on epäilemättä tämän hetkisen Suomi-indien kärkinimi ja tarjoilee järisyttävän hyvän koko keikkakokemuksen livenä. Suomiräpin ykköspaikalle määrätietoisella työllä ja keikkailulla kivunnut

Gettomasa villitsee varmasti koko Areenan ja juuri uuden biisin “Suoraan sydämeen” julkaissut r’n’b-artisti.

Karri Koira vastaa Lehtiä Ilosaaren herkistelyhetkistä.

Käärijän nousu Suomen ja Euroopan kärkeen on ollut ennenkokematonta ja Cha Cha Cha raikaa varmasti Joensuu Areenalla täysillä!

Artistien lisäksi Lehtiä Ilosaaressa festareilla yleisö viihtyy helposti koko illan. Areenalle tuodaan erilaisia mukavia istuimia, Kerubin Grilli palvelee nälkäisiä ja jo viime vuodelta tutussa Diskoteltassa reivataan aina lavan hiljentyessä. Lehtiä Ilosaaressa on varmasti syksyn suurimmat bileet!

Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille.

Alle 8-vuotiaat lapset pääsevät Lehtiä Ilosaareen lipun ostaneen aikuisen seurassa ilmaiseksi, heille annetaan rannekkeet portilla. Yli 8-vuotiaat lapset tarvitsevat liput Lehtiä Ilosaareen.

Premium-lipulla pääset Premium-alueella, nautit juomia omasta baarista sekä sinulle ja kavereillesi saat varattua pöydän. Lippuun kuuluu lisäksi ilmainen narikka, oma sisäänkäynti sekä pikkusen uppeemmat palvelut.

Pöytävaraukset: [email protected]

Vaihda lippu rannekkeeseen jo ennakkoon ja vältät yhden jonon festareilla:
Kerubilla (Siltakatu 1) keskiviikkona 4.10. ja torstaina 5.10. klo 11-18.

Osta liput ajoissa: hinnat nousevat 5.10. klo 23:59

www.lehtiailosaaressa.fi


Ikäraja: Ikärajaton/K-18