EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.10.2022  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lehtiä Ilosaaressa 2022

Lehtiä Ilosaaressa 2022 Liput

Lehtiä Ilosaaressa 2022

Ilmassa on vielä ripaus festarikesää ja ympärillä tuhatpäinen bilekansa suu muikeana tunnelmasta sekä hyvästä musiikista. Ikärajaton Lehtiä Ilosaaressa soi Joensuu Areenalla perjantaina 7. lokakuuta! Menoa ja meininkiä on mahtavan monipuolisesti, kun äänessä ovat mielettömän festarikesän soittanut Blind Channel, Euroopan tanssittavin kaksikko Lucas & Steve (NL), urbaanin musiikin prinsessa Nelli Matula, kuluvan vuoden ihanin popkomeetta pehmoaino ja kolmatta täyspitkää albumiaan valmisteleva costee.

www.lehtiailosaaressa.fi


Ikäraja: Ikärajaton/K-18

Tapahtuma on ikärajaton ja myynnissä on peruslippu K-18, lippu alaikäisille sekä Premium-lippu K-18. Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-lipulla nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen uppeemmista palveluista.

Ennakkorannekkeenvaihto Kerubilla 6.10. klo 11-18