EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10.2021  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lehtiä Ilosaaressa 2021

Lehtiä Ilosaaressa 2021 Liput

Lehtiä Ilosaaressa 2021 8.10.2021 Joensuu Areenalla

Basso potkii, valot vilkkuu ja ympärillä tuhatpäinen bilekansa nauttii festarikesän jatkeesta, kun ikärajaton Lehtiä Ilosaaressa soi Joensuu Areenalla perjantaina 8. lokakuuta! Menoa ja meininkiä ei illasta puutu, kun viihdepuolesta vastaa uuden odotetun albumin julkaissut Gasellit, vuoden puhutuimpiin artisteihin kuuluva Erika Vikman, väsymätön hittitehtailija Abreu, Spotifyssä dominoiva William, kotimaisen konemusiikin kärkinimi Alex Mattson sekä Emma-Gaalassa esiintynyt ja Vuoden Tulokas-ehdokkaana ollut Pihlaja.

Aikataulut & esiintyjät:
18:00 Ovet auki yleisölle
18:30 Pihlaja
19:30 William
20:30 Abreu
21:35 Alex Mattson
23:00 Erika Wikman
00:30 Gasellit

Cashless:
Lehtiä Ilosaaressa, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet. 

Tapahtuma on ikärajaton ja myynnissä on peruslippu, lippu alaikäisille sekä Premium-lippu, jotka kaikki kesäkuun loppuun saakka alennettuun hintaan. Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-lipulla nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen upeemmista palveluista.

Lue lisää täältä.

Tätä ja paljon enemmän on Lehtiä Ilosaaressa!

www.lehtiailosaaressa.fi


Ikäraja: Ikärajaton/K-18

Premium: Nauti illasta parhailla paikoilla ja pikkusen uppeemmilla palveluilla; omalla sisäänkäynnillä, vessoilla ja narikalla varustettu Premium-alue takaa mukavan ja nopean palvelun. Käy tilaamassa viinipullo toimitettuna suoraan omaan pöytääsi pienen suolaisen kylkeen, vältä ylimääräinen hötkyily ja keskity olennaiseen.

Premium-lippu (K-18) sisältää:
- erillinen Premium Lounge -alue käytettävissä tapahtuman parhailla paikoilla
- istumapaikat mukavasti pöydissä ja mahdollisuus varata ryhmälle oma pöytä, ryhmien pöytävarauksia otetaan vastaan osoitteessa info@kerubi.fi
- oma sisäänkäynti ja narikkapalvelun

Alle 5-vuotiaat veloituksetta lipunostaneen huoltajan seurassa.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot