EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10.2021  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lehtiä Ilosaaressa 2021

Lehtiä Ilosaaressa 2021 Liput

Lehtiä Ilosaaressa 2021 lokakuussa Joensuu Areenalla

Basso potkii, valot vilkkuu ja ympärillä tuhatpäinen bilekansa nauttii festarikesän jatkeesta, kun ikärajaton Lehtiä Ilosaaressa soi Joensuu Areenalla perjantaina 8. lokakuuta! Menoa ja meininkiä ei illasta puutu, kun viihdepuolesta vastaa uuden odotetun albumin julkaissut Gasellit, vuoden puhutuimpiin artisteihin kuuluva Erika Vikman, väsymätön hittitehtailija Abreu sekä pari muuta myöhemmin julkaistava esiintyjä.

Tapahtuma on ikärajaton ja myynnissä on peruslippu, lippu alaikäisille sekä Premium-lippu, jotka kaikki kesäkuun loppuun saakka alennettuun hintaan. Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-lipulla nautit illasta parhailla paikoilla sekä pikkusen upeemmista palveluista.

www.lehtiailosaaressa.fi


Ikäraja: Ikärajaton/K-18

Premium-lippu (K-18) sisältää:
- erillinen Premium Lounge -alue käytettävissä tapahtuman parhailla paikoilla
- istumapaikat mukavasti pöydissä ja mahdollisuus varata ryhmälle oma pöytä, ryhmien pöytävarauksia otetaan vastaan osoitteessa info@kerubi.fi
- oma sisäänkäynti ja narikkapalvelu

Alle 5-vuotiaat veloituksetta lipunostaneen huoltajan seurassa.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.