EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.5.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Lee ”Scratch” Perry & Mad Professor (JAM/GY), Healing of the Nation & Dreadlock Tales Dub Sound

Lee ”Scratch” Perry & Mad Professor (JAM/GY), Healing of the Nation & Dreadlock Tales Dub Sound Liput

Ladataan…

LEE "SCRATCH" PERRY & MAD PROFESSOR ÄÄNIWALLIIN TOUKOKUUSSA

Reggaen ja dubin pioneerit Lee "Scratch" Perry ja Mad Professor (JAM/GY) saapuvat yhteiskeikalle Helsingin Ääniwalliin 31.5.2019.

Juuri kunnioitettavat 83 vuotta täyttävää Lee "Scratch" Perryä voidaan kiistatta kutsua reggaen ja dubin isäksi. Visionäärinen innovaattori ja artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Bob Marleyn, Paul McCartneyn, The Clashin  sekä Beastien Boysin kanssa. Vuonna 2003 hän voitti parhaan reggae-albumin Grammyn ja vuotta myöhemmin nimettiin Rolling Stone -lehden Greatest Artists of All Time -listalle. Jamaikalla syntynyt Perry asuu nykyään Sveitsissä.

Mad Professor, oikealta nimeltään Neil Fraser, on tullut tunnetuksi legendaarisena tuottajana ja remix-taitajana. Hänen tunnetuimmat remixinsä ovat muun muassa Saden, Jamiroquain ja Massive Attackin kappaleista.

Artistit ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 1983, jolloin he nauhoittivat ensimmäisen albuminsa "Mystic Warrior". Molemmat studiotyöskentelyn ja tuottamisen mestarit ovat jättäneet jälkensä modernin reggaen sekä skan kehitykseen mittavan uransa aikana. Kaksikko vieraili edellisen kerran Suomessa vuonna 2017, jolloin he esiintyivät täpötäydellä Korjaamolla.

Illassa ovat mukana myös paikalliset Healing of the Nation & Dreadlock Tales Dub Sound.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

www.lee-perry.com
www.facebook.com/madprofessordub
www.facebook.com/dreadlocktales
www.facebook.com/treeofdub
www.allday.fi