EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.10.2022  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Lee Rocker of The Stray Cats

Lee Rocker of The Stray Cats Liput

HUOM! Tapahtumapaikan vaihduttua myynti Tiketissä päättynyt. Finlandia-talolle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

LEE ROCKER OF THE STRAY CATS -KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2022

Koronavirustilanteen ja siitä aiheutuneiden matkustusrajoitusten takia, Lee Rocker of The Stray Cats on päättänyt siirtää Rock This Town -kiertuettaan vuodella. Täten myös Suomen konsertti siirtyy vuodelle 2022.

Uusi päivä on 27.10.2022. Konserttipaikkana säilyy Kulttuuritalo.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös vuoden 2022 konserttiin.

Jos uusi päivä ei ole sopiva, liput voi halutessaan myös palauttaa. Palautus on mahdollista 31.10.2021 saakka. Palautus onnistuu tämän linkin kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Palautuksen sijaan on myös mahdollista valita lahjakortti Loud’n Liven tapahtumiin, joka vastaa palautetun lipun summaa.

***

Stray Cats -legenda Lee Rocker ravistaa Finlandia-taloa rockabillylla marraskuussa!

Helsingissä raikuvat myös kaikki suurimmat Stray Cats -hitit.

Vastikään uuden Dog House Shuffle -videonsa Billboard Magazinessa ensinäytössä esitellyt Stray Cats -legenda Lee Rocker alias Leon Drucker saapuu Suomeen marraskuussa. Erityisen mielenkiintoisen 15.11.2020 kuultavasta konsertista tekee sen paikka, Helsingin Finlandia-talo, jonka perustuksia on harvemmin ravisteltu täysiverisen rockabillyn sävelin.

Vireä rokkari tiedostaa hyvin Stray Catsin merkityksen koko hänen elämälleen, ja vastikään julkaistu uusi Dog House Shuffle onkin kunnianosoitus menneelle monin eri tavoin.

"Ajattelin 40-vuotista uraani Stray Catsissa, kaikkea siinä koettua ja pystybassoa, joka aloitti koko tämän homman. Nuo ajatukset siivittivät minut biisin avauslainiin: 'Took me 'round the world and I changed my name/found a little fortune, found a little fame/Doin' the dog house shuffle" -- which is right out of my story. Dog House is what they call the upright bass, so it's a tribute to the bass itself and a lot of the players that I came up listening to'", Rocker kertoo.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:30

Parvekeliput alk. 49 € / Parveke B ja C
Permontoiput alk. 59 € / Permanto B, C, D sekä pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikat sekä avustajille varatut paikat sijaitsevat katsomoissa Permanto B vasen ja Permanto C vasen.

Lämppäri Crazy Cavan and The Rhythm Rockers on perunut esiintymisensä solistin menehtymisen vuoksi.