EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 27.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Leah Kate

Leah Kate Liput

Amerikkalainen nouseva poptähti Leah Kate saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

Laulaja nähdään Helsingin On The Rocksissa sunnuntaina 27.11. Hänen musiikkinsa saa aikaan “IDGAF”-asenteen rehellisillä ja samaistuttavilla lyriikoillaan.

Leah aloitti jo 12-vuotiaana laulamisen ja kirjoittamisen. Intohimo musiikkiin aiheutti laulajalle jopa potkut töistään, kun hän käytti kaiken aikansa studiolla. Tämä kuitenkin puski häntä tavoittelemaan unelmiaan, ja johti lopulta hänen laulajan uransa alkuun. Tänä päivänä hänellä on huikeat 4.2 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa, ja on tunnettu erityisesti hiteistään “10 Things I Hate About You” ja “Fuck Up The Friendship”. Laulajan ura on jatkuvassa nousussa, ja hän oli hiljattain myös mukana Madison Beerin Euroopan-kiertueella.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Meet & Greet -pakettiin sisältyy:
• Aikainen sisäänpääsy tapahtumapaikalle
• Ainutlaatuinen tapaaminen Leah Katen kanssa
• Henkilökohtainen valokuva Leah Katen kanssa
• Kiertuejuliste Leah Katen nimikirjoituksella
• “10 Things” - muistilehtiö
• Virallinen VIP meet & greet - passi

HUOM! Konserttilippu vaaditaan erikseen. Lippuja rajoitettu määrä. Liput ovat henkilökohtaisia.

Paketilla ei ole palautusoikeutta. Hyvityksiä ei anneta, paitsi jos konsertti peruuntuu. Nimen muutokset eivät ole sallittuja. Kaikki pakettiin kuuluvat tavarat jaetaan esityksen iltana. Meet & Greet - passi ei oikeuta pääsyä tapahtumapaikalle tai backstagelle.

Huomioithan, että lippujen ja VIP-pakettien aikataulut voivat erota toisistaan. Saat lisätiedot tarkoista aikatauluista n. 5 päivää ennen tapahtumaa.

***

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 27.11.2022 19:00.