EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.1.2023  /  Apollo Turku  /  Turku

Leaflet, AvAciA

Leaflet, AvAciA Liput

Kymmenisen vuotta amerikanmallisen hard rockin parissa puurtanut turkulainen LEAFLET julkaisee ensi tammikuun lopussa toisen albuminsa nimeltään "Something Beyond" italialaisen Rockshots Recordsin kautta. Tulevalta albumilta lohkaistut singlet ovat jo ehtineet pyöriä kymmeniätuhansia kertoja sekä Spotifyssa että Youtubessa. Nyt tämä Suomen ja Baltian rokkiklubeilta sekä festarilavoilta tuttu bändi tuo energisen liveshownsa levyjulkkarikeikan muodossa Apollon stagelle!


Illan avaa turkulainen metallirock-yhtye AvAciA. Vuonna 2019 "Uusi maailmanjärjestys"-debyyttialbuminsa julkaissut yhtye julkaisi joulukuussa uuden "Rikki"-singlen, jonka on tuottanut muun muassa Stonesta ja Suburban Tribesta tuttu Janne Joutsenniemi.

www.apolloturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime 21:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä

AvAciA 21:00
Leaflet 22:00

Pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteesta apollo@nightclub.fi