EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 22.8.2021  /  Hangon kaupungintalon lämpiö  /  Hanko

Le petit Festival Hanko 2021
Tangoilta - Päätösilta klo 20:00

Le petit Festival Hanko 2021 Liput

TANGOILTA - PÄÄTÖSILTA

Noche de tango – Tangoilta – Tangokväll

Besos brujos – Noidutut suudelmat – Förtrollade kyssar

Tangon taikateille meidät houkuttelee laulaja-viulisti Sanna Mansikkaniemi seuranaan viulisti Raido Lill ja harmonikkataituri Olli Kari. Buenos Airesin hämärillä kujilla todistamme verista draamaa ja kohtaamme uhkapelureita, noitia, kilparatsastajia ja kerjäläisiä. Aavan meren tällä puolen, Pohjoisen taivaan alla tiiraillaan kuuta ja tähtiä, koetaan tunteiden paloa ja alhaista mieltä, mutta myös sydämen iloa ja onnea. Juurevia tangotulkintoja ja hetken improvisaatioita syntyy argentiinalaisen ja suomalaisen tangon kohtaamisesta hämärtyvässä elokuun illassa.

 

 


Aika: klo 20:00
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Hangon kaupungintalon lämpiö
Vuorikatu 1, 10900, Hanko