EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20. - Su 22.8.2021  /  Hangon kaupungintalo  /  Hanko

Le petit Festival Hanko 2021

Le petit Festival Hanko 2021 Liput

Ainutlaatuisen Le Petit Festival -taideviikonlopun seitsemäs vuosi Hangossa 20.-22.8.2021.

Vuosittain elokuussa Hangossa järjestettävä pieni suuri monitaidefetivaali Le Petit Festival tarjoaa jälleen vahvoja taide-elämyksiä kaikenikäisille. Luvassa on konsertteja, nykytanssia, teatteria, kuvataidetta, performanssia, Ite - taidetta, lastenteatteria, elokuvaa, videotaidetta, taiteen työpajoja, luentoja ja katutaidetta. Ohjelmistossa yhdistyy niin perinteinen- ja nykytaide kuin kansantaide. Tapahtumnan päänäyttämönä toimii Hangon Kaupungintalo ja lisäksi teoksia nähdään kaupungin kaduilla, puistoissa ja rannoilla. Osa esityksistä on katsojia osallistavia ja tarjolla on myös maksuttomia tapahtumia. Koko ohjelmisto julkaistaan kesän aikana.

Ohelmistoon pääset tästä.

Yleisön ja esiintyjien terveys on meille ensisijainen asia. Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita ja tapahtuma tullaan järjestämään turvallisuusohjeita vastuullisesti noudattaen. Tapahtumaan avataan keväällä myyntiin rajallinen määrä paikkoja. Pieni on kaunista!

Elävä taide on on kohtaamista, yhdessä jakamista ja antaa mahdollisuuden ymmärtää toisiamme paremmin. Jatkakaamme taistelua, eläköön elävä taide!

www.lepetitfestival.com

Facebook

Lisätietoja ohjelmasta: https://lepetitfestival.com/le...


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Hangon kaupungintalo
Vuorikatu 1, 10900, Hanko