EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 21. - Su 23.8.2020  /  Hangon kaupungintalon juhlasali  /  Hanko

Taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2020

Taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2020 Liput

Ainutlaatuinen monitaidefestivaali Le Petit Festival - Hanko järjestetään poikkeusoloissa kuudetta kertaa Hangossa 21.- 23. elokuuta 2020. Tämän vuoden minifestivaalin ohjelmistossa on kotimaisia taiteilijavieraita. Viikonvaihteen kattauksessa on musiikkia, teatteria, nykytanssia, klovneriaa, runoutta, kuvataidetta ja elokuvaa.

Festivaaliviikonloppuna matkataan musiikissa rakkauden, ilon ja kaipauksen aallokoissa. Duo Ali Saad ja Sanna Salmenkallio vievät yleisönsä tutkimusmatkalle kahden kulttuurin rajamaastoon jossa pohjoinen minimalismi kohtaa arabialaisen aistivoiman ja runsauden. Hankolaisen Ludowican henkilökohtaisia rakkausaiheisia lauluja kuullaan ensi kertaa Mauri Saarikosken sovittamina jousikvartetille. Avajaiskonsertissa perjantaina matkataan hetkeksi menneeseen ja kuullaan Georg Otsin kauneimpia ikivihreitä laulajan 100 - vuotisjuhlan kunniaksi. Yleisönsä hurmannut Jori Otsa & Mah´orkka tulkitsee nämä unohtumattomat laulut väkevästi ja taidolla.

Klovniryhmä Red Nose Companyn valloittva ja hauska menestysteos Babylon ja nykytanssiteatteri Mamia Companyn Pi**U käsittelevät vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Toisenlaista tulokulmaa tarjoilee runoilija Heli Laaksonen joka palkittiin Kirsti Kunnas - runopalkinnolla keväällä. Ainutkertaisessa esityksessään Heli esittelee maailmankuvaansa maalamiensa teosten ja installaatioiden kautta, lukee runojaan ja kertoo, mitä on kun sattuu ja tapahtuu. Lapsille suunnattu tanssisatu Sammakkolammikko on kertomus puhtaan veden tärkeydestä. Le Festivaaliin ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan heinäkuussa.

www.lepetitfestival.com
www.rednose.fi
www.mamiacompany.fi
www.joriotsajamahorkka.fi
www.hulimaa.fi

lepetitfestival.com


Kaupungintalon lämpiössä voi nauttia kahvia, juomia ja pientä purtavaa ennen ja jälkeen esitysten.

Ovet esityksiin avautuvat 10-15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Festivaalipassi vaihdetaan rannekkeeseen kaupungintalon lipunmyynnissä ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin esityksiin.

Hangon kaupungintalon juhlasali
Vuorikatu 1, 10900, Hanko