EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 30.8. - Su 1.9.2019  /  Hangon kaupungintalon juhlasali  /  Hanko

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2019

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2019 Liput

Ladataan…

Festivaalin viides vuosi Hangossa 30.8 - 1.9. 2019. Tapahtuman teema on Aika - Time.

Ohjelmisto tarjoaa tänä vuonna klassista musiikkia, teatteria, nykytanssia, ekologisesti inspiroitunutta jazz-kabareeta, valokuvaa, elokuvaa, luentoja ja runoutta. Lapsille on tarjolla katutaide -ja kuvataide työpajoja.  Päänäyttämönä toimii Hangon Kaupungintalon juhlasali.

Festivaalin Juhlakonsertissa lauantaina 31.8 esiintyvät Suomen kansainvälisesti tunnetuin pianovirtuoosi Laura Mikkola yhdessä viulisti Linda Lampeniuksen kanssa. Upea kaksikko on valmistanut konsertin festivaalin Aika- teemaa mukaellen. Lisää kansainvälistä säihkettä  Hankoon tuo kroatialainen karismaattinen jazzlaulajatar Ines Trickovic, joka on esiintynyt  mm. New Yorkin maineikkaassa Carnegie Hallissa. Trickovic on kerännyt tänä vuonna ympärilleen kroatialaisen jazz- ja klassisen musiikin kermaa - Goran Končar, viulu, Zvjezdan Ružić, piano ja Ljerka Končar Gamulin, sello ja laulu. Tämä fantastinen kvartetti sävelsi kunnianosoituksen Erik Satielle. Teos on kiinnostava yhdistelmä klassista musiikkia, runoutta ja jazzia. Ensimmäistä kertaa Gnossienne ja Erik Satie Gymnopedie kuullaan laulettuna.

Kansainvälisiä taiteilijoita ja teoksia saapuu Hankoon Sveitsistä, Ranskasta, Japanista, Saksasta, Sloveniasta, Kroatiasta, Belgiasta, Ruotsista, Isobritanniasta ja Turkista. Kotimaisia taiteilijavieraita ovat mm. valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemi, tanssija- näyttelijä Anne Pajunen, valokuvaaja Sandra Kantanen, näyttelijä Kati Outinen ja tanssija Annatuuli Saine. Outiselta ja Sainelta nähdään syksyllä Helsingissä ensi-iltansa saanut ´Minä maalaan teidät kaikki´ -näytelmäteos taiteilija Helene Schjerfbäckistä. Näytelmä on monologiksi kirjoitettu dialogi taiteilijuudesta. Dialogia esityksessä käyvät näyttelijä ja tanssija. Näyttämöllä on Helene Schjerfbäck uransa eri vaiheissa, omakuvien äärellä ja Ihailija, joka pohtii suhdettaan Helenen taiteeseen sekä hänen perintöään jälkipolville. Sekä filosofinen että aisteissaan ja tunteissaan vahva näytelmä pureutuu konkreettisesti taiteilijuuteen, taiteilijan työhön. Sen haasteisiin, innoituksen lähteisiin ja henkilökohtaisiin voittoihin - jotka usein ovat jotakin aivan muuta, kuin mitä maailma katsoo voitoksi.

Lauantain myöhäisillassa tapaamme Timberlinan ( UK ), ykkösluokan ympäristöön inspiroituneen drag ladyn ja pianojazzin kapinallisen Dr. Aspallsin. Parivaljakko esittää ekologisesti teemoitettua jazz piano -kabareeta. Esitys on riemastuttava, alt-drag -ja blues esitys, jossa annetaan täyttä tuutia kappaleilla, joissa käsitellään tämän hetken polttavia aiheita, kuten rasvavuoria, merimuoveja, maitoa, pakkausmateriaaleja ja ekoahdistusta.

Le Petit Festival Hanko- taidefestivaali sai alkunsa kahden taiteiljan ystävyydestä Kroatian Dubrovnikissa vuonna 2005. Suomeen tapahtuma rantautui vuonna 2015. Festivaali on kerännyt ympärilleen maailmanlaajuisen taiteilijaverkoston. Tapahtuma tarjoaa näköaloja, yhdistää kansoja ja kaupunkilaisia, koskettaa, kyseenalaistaa ja jättää jälkiä. Sanoma on rauhan, myötätunnon ja rakkauden ylistys. Vive L´Amour ! - Eläköön rakkaus!

Hangon Kaupungintalon Juhlasali, Vuorikatu 1, 10900 Hanko

www.facebook.com/lepetitfestival.hanko

Tapahtumaa tukevat Taiteen edistämiskeskus, Svenska Kulturfonden, Aktia-säätiö ja Hangon kaupunki.

lepetitfestival.com


Lisää ohjelmistoa tulossa myyntiin kesän aikana!

Kaupungintalo on avoinna:

Pe 30.8. klo 19 - 23
La 31.8. klo 12 - 00
Su 1.9. klo 11 - 23

Kaupungintalon lämpiössä voi nauttia kahvia, juomia ja pientä purtavaa ennen ja jälkeen esitysten.

Ovet esityksiin avautuvat 10-15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Festivaalipassi vaihdetaan rannekkeeseen kaupungintalon lipunmyynnissä ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin esityksiin.

Hangon kaupungintalon juhlasali
Vuorikatu 1, 10900, Hangon kaupungintalon juhlasali