EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 1.9.2019  /  Hangon kaupungintalon lämpiö  /  Hanko

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2019
Päivi Kangas - Lasiavain kädessä klo 14:00

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2019 Liput

Esittäjä: Lausauntataiteilija Päivi Kangas
Alkuperäisohjaus: Susanna Airaksinen

Nainen tonkii ja arvostelee naapurinsa roskia, kirjoittaa kirjeitä Marilyn Monroelle ja Andrei Tarkovskille. Esitys tarkastelee lämpimällä katseella yksinäisiä outolintuja, hankalia luonteita, niitä, jotka huutelevat ihmisille asuntojensa ikkunoista. Kuinka paljon unohdettuja unelmia mahtuu pieneen kerrostaloyksiöön. 

"Vyöhyke on vyöhyke, vyöhyke on elämä, jonka läpi kulkiessaan ihminen joko murtuu tai kestää. Se kestääkö ihminen, riippuu hänen omanarvontunnostaan". Andrei Tarkovsky.

Esitys perustuu Tua Forsströmin, Andrei Tarkovskyn, Bo Carpelanin, Anja Erämajan, Anna-Maria Mattilan, Helena Sinervon ja Sirkka Turkan teksteihin. Päivi Kangas on lausuntataiteilija ja puheilmaisun opettaja.  Hän on tehnyt monologi- esityksiä ja lastenteatteria, näytellyt kuunnelmissa ja esiintynyt Suomen Lausujain Liiton produktioissa, mm. ihmisäänen ulottuvuuksia tutkivassa Äänessä-ryhmässä.

lepetitfestival.com


Ikäraja: Suositusikäraja K-12
Aika: klo 14:00

Kesto 50 min.

Hangon kaupungintalon lämpiö
Vuorikatu 1, 10900, Hanko