EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 30.8.2019  /  Hangon kaupungintalo  /  Hanko

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2019
Enora Lalet & Waagal (FRA) - Fear and Time klo 21:30

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2019 Liput

Musiikkia ja kulinaarista taidetta yhdistävä esitysteos "Fear and Time"

ENORA LALET, kulinaarinen taiteilija (FRA)

Enora Lalet on eritysilaatuinen kulinaarinen  taiteilija Ranskan Bordeauxista. Taiteen maisterin tutkinnon ja antropologian tutkinnon jälkeen hänen teoksensa ´kulinaariset muotokuvat´ ovat olleet esillä eri puolilla maailmaa. Esimerkkinä´ Cooking Faces´- näyttely Bordeauxissa (2010) . Kunnioittamalla ruokaa ja maata, voimme kysyä: Olemmeko sitä mitä syömme? Enora Laletin kulinaariset teokset, joissa on käytetty lihaa ja kastiketta, makeisia, hedelmiä, vihanneksia, värejä ja optista kirkkautta, hennon hienoja feromoneja, ovat mielenkiintoisia muunnelmia, jotka herättävät meissä kaikki aistit. "
Maut ja matkustaminen ovat hänen työtään. Hänen vanhempansa rakastuivat Indonesiassa, ja hän seurasi vanhempiaan siellä jo lapsena. Hän on työskennelly  Intiassa, Thaimaassa, Kambodžassa, Indonesiassa ja monissa maailman suurkaupungeissa, kuten New Yorkissa, Berliinissä, Lontoossa jai Madridissa. Eri kulttuurien kirjo näyttäytyy vahvasti  hänen teoksissaan.
 
www.enoralalet.com

WAAGAL, musiikin monilahjakkuus, kitara (perkussiiivinen soittotyyli), didgeridoo, handpani (FRA)

Waagal on yhden miehen bändi, joka koostuu virtuoottisesta Erwann Texier-Harthista. Hän yhdistää sormitaituruuden kitaralla (perkussiivinen soittotyyli), didgeridoon, loopingin ja handpanin. Waagal on kiertänyt esiintymässä eripuolilla Eurooppaa niin kaduilla kuin suurilla estradeilla niin Ranskassa, Italiassa, Englannissa, Saksassa, Kroatiassa ja nyt ensikertaa Suomessa. Tämä harvinaislaatuinen musiikkinero tarjoaa ainutlaatuisen musiikkikokemuksen sekoittamalla etnistä musiikkia, rockia, ambientia, silmukointia ja lyömä- kitaraa. Waagal vie sinut matkalle maailmankaikkeuteen.

www.waagal.com
Facebook: facebook.com/waagal
Twitter: twitter.com/waagal
Youtube: youtube.com/user/Waagalofficial
Instagram: instagram.com/waagalofficial

lepetitfestival.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 21:30

Kesto n. 60 min.

Hangon kaupungintalo
Vuorikatu 1, 10900, Hanko