EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24. - Su 26.8.2018  /  Useita paikkoja  /  Hanko

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2018

Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival Hanko 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Le Petit Festival Hanko on nykytaiteeseen painottuva kansainvälinen monitaidefestivaali, joka järjestetään Hangossa jo neljättä vuotta.

Ohjelmistossa on musiikkia, nykytanssia, teatteria, katutaidetta, performanssia, designia, elokuvaa, työpajoja, kuvataidetta ja valokuvaa. Tiloina toimivat Hangon Kaupungintalo, urbaanit rakennukset, tyhjät junavaunut, ravintolat, villat, studiot, puistot ja rannat.

Kotimaisten tekijöiden lisäksi festivaaleilla nähdään taiteilijoita ja teoksia mm. Japanista, Ranskasta, Irlannista, Yhdysvalloista, Saksasta, Ruotsista, Hollannista, Kroatiasta, Sloveniasta, Meksikosta ja Argentiinasta.

Festivaalin tukijoita ovat: Taiteen edistämiskeskus, Aktia-säätiö, Suomen Kulttuurirahasto, Svenska Kulturfonden ja Hangon kaupunki.

Facebook
Instagram

www.lepetitfestival.com


Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Festivaalipassi vaihdetaan rannekkeeseen ovella. Festivaalipassi oikeuttaa kaikkiin Kaupungintalon esityksiin ja luentoihin.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

Lastenlippu on tarkoitettu alle 3-12 vuotiaille.