EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.12.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä Liput

Karismaattinen Lauri Tähkä esiintyy vain neljällä keikalla loppuvuoden aikana

Näillä keikoilla Lauri juhlistaa 50-vuotissynttäreitään, joissa kuullaan laajasti hänen tuotantoaan. Laurin keikat ovat täynnä vahvoja tunteita ja yleisön rakastamia hittejä, muun muassa Mä en pelkää, Palavaa vettä, Elämänlangat ja Kaikella on tarkoitus.

Moninkertaisesti palkittu Tähkä julkaisi menestyksekkään Kaikella on tarkoitus -albumin viime syyskuussa. Albumikiertue starttasi ennennäkemättömässä Kupolissa Helsingin Kansalaistorilla, ja jatkui loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomea. ”Olen jo pitkään suunnitellut miten juhlistaa tätä hetkeä. Minulle on ollut koko ajan selvää, että haluan tehdä sen teidän kanssa – yhdessä!” – Lauri

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana juhlistamassa Laurin tasavuosia.

Tervetuloa, tehdään yhdessä juhla!

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Myynti loppuu 2.12.2023 22:30.