EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.7.2021  /  Kerubi Stadion  /  Joensuu

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä Liput

LAURI TÄHKÄ STADIONILLA -KONSERTTI JOENSUUHUN HEINÄKUUN LOPUSSA

Kerubi ja Joensuun Maila järjestävät yhteistuotantona Lauri Tähkä stadionilla -konsertin Mehtimäellä perjantaina 30. heinäkuuta. Kerubi Stadionille rakentuva konsertti on ainoa Lauri Tähkän esiintyminen Itä-Suomessa vuoden 2021 aikana.

- Äärimmäisen mukavaa, että saimme Lauri Tähkän esiintymään stadionillemme heinäkuun lopussa. Herra on eittämättä yksi maamme suosituimmista artisteista tällä hetkellä. Tämä jos mikä tuo helpotusta festari-ikävään, kertoo Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Konsertti on ikärajaltaan K18, ja koko stadionin alue on anniskelualuetta. Kerubi ja Joensuun Maila järjestivät kesällä 2018 Vesa-Matti Loiri Stadionilla -konsertin, jolle Tähkän esiintyminen on jatkoa. Vaikka kyse on suurkonsertista stadionilla, huomioidaan konsertin järjestelyissä turvallisuus, ja siksi lipunmyyntimäärä on rajattu 3000 pääsylippuun. Tarjolla on 1000 permantolippua ja 2000 katsomon istumapaikkalippua.

- Viime kesältä jouduimme perumaan stadionkin konsertit, onneksi ei tältä kesältä. Stadionin katettu katsomo luo huikeat puitteet myös musiikkikonserteille. Teemme Kerubin toimesta tänä kesänä useita ulkoilmakonsertteja, ja tämä stadionilla yhdessä Joman kanssa toteutettava Tähkän konsertti on nyt se viimeinen julkistettava konsertti, kommentoi Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen.

Tiketissä myydään lippuja permantopaikoille.

Lisätietoa: www.kerubi.fi ja www.joensuunmaila.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot