EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.5.2022  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Lauri Peisterä yhtye + Eelis Saurio

Lauri Peisterä yhtye + Eelis Saurio Liput

Perjantaina 20.5. Tuban lauteille nousee laulaja ja lauluntekijä Lauri Peisterä, jonka musiikissa yhdistyy americana ja juureva popmusiikki. Debyyttialbumi Taivas liekit sammuttaa julkaistiin marraskuussa 2021 ja jakelijana toimii Texicalli Records. Julkaisun ohessa artisti teki yhtyeensä kanssa koko Suomen kattavan syyskiertueen, joka jatkuu nyt keväällä. Levyltä julkaistu Ei tytöt oota nousi Iltalehden otsikoihin, ja kappale Näkymätön sai myös upean vastaanoton Ylen levylautakunnassa. Muitakin albumin kappaleita on soinut Ylen erikoisradio-ohjelmissa.

Peisterän bändissä soittaa Oulun omia poikia:
- Petri Kuusela (kitara & laulu)
- Jeremia Kangas (rummut)
- Jere Tulirinta (koskettimet)
- Aapo-Matti Puhakka (basso & laulu)

www.facebook.com/lauripeistera
www.instagram.com/lauripeistera/?hl=fi

Illan aloittaa soolona Eelis Saurio! Eelis on oululainen laulaja-lauluntekijä, joka on viihtynyt myös teatterilavoilla. Hänen musiikissaan kuulee rakkauden 60-luvun pop-yhtyeitä kohtaan, mutta myös kumartaa suomirockille!Miehen tekstit käsittelevät nuoren miehen mielenmaisemaa, rakkautta ja nuoruutta. Omalla nimellään kaksi kappaletta julkaissut Eelis työstää tällä hetkellä uutta projektia, josta saamme Tubassa kuulla pientä esimakua!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45


Liput ovelta 12,50 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.