EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 3.10.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Lauri Haav: Silmät kii -levyjulkkarit (klo 20:00)

Lauri Haav: Silmät kii -levyjulkkarit (klo 20:00) Liput

LAURI HAAV JUHLII LEVYJULKKAREITA ÄÄNIWALLI -KLUBILLA LOKAKUUSSA

Jyväskylän Kuokkalasta ponnistava nuori artistilupaus Lauri Haav pääsee vihdoin juhlistamaan toukokuussa julkaistun "Silmät Kii" -debyyttialbuminsa julkaisua. Odotettuja levyjulkkareita juhlitaan lokakuun 3. Helsingin Ääniwallissa. Konsertti järjestetään ohjeistusten mukaan rajatulla kapasiteetilla, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollista.

Julkaisun jälkeen virallisen albumilistan viidennelle sijalle noussut "Silmät kii" sai kriitikoilta ja kuuntelijoilta positiivisen vastaanoton. Albumin vastaava tuottaja on jyväskyläläinen nuori lupaus Aaro630, ja vierailijoina kuullaan TIPPA, Justsesomali ja Gettomasa. Albumi julkaistiin myös vinyylinä ja 200kpl painos myytiin ennakkoon loppuun. Artisti itse kommentoi albumiaan näin: 

"Levyn tekeminen oli inspiroivaa ja opettavaista. Tein tän todistaakseni taitoni sekä itselleni että muille, ja sain kasaan kokonaisuuden minkä toivon rohkaisevan muitakin uskomaan itseensä. Tekoprosessin loppu oli vaikein ja valmiista albumista irti päästäminen oli haastavaa, mutta vapauttavaa. Nyt kuulijat pääsevät lähemmäs minua ja saan antaa heille jotain, mikä on minulle tärkeää."


Illan konsertti järjestetään rajatulla kapasiteetilla, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollista. Tilasta löytyy tuoleja ja pöytiä, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Istumapaikkojen lisäksi saliin on varattu lattiatilaa tanssimiselle ja konsertin seuraamiselle.

Illan aikana on hyvä pitää huolta turvaväleistä ja hygieniasta. Jos sinulla on flunssaoireita, lepää ja sairasta rauhassa kotona!

Pyydämme, että ulkomailla matkustaneet henkilöt seuraavat virallisia suosituksia ja tarvittaessa noudattavat ohjetta omaehtoisesta karanteenista. Suosittelemme myös koronavilkun asentamista puhelimeen.

 

www.facebook.com/Aaniwalli

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.