EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.2.2023  /  Poppari  /  Jyväskylä

Laura Moisio: Vieras maa -levynjulkaisukeikka, Martta maa

Laura Moisio: Vieras maa -levynjulkaisukeikka, Martta maa Liput

Laura Moisio julkaisee 3.2.2023 uuden albumin Vieras maa. 

Levy erottuu lauluntekijän viimeaikaisesta tuotannosta uudenlaisella intiimiydellään ja tunteellisuudellaan. Samalla Moisio palaa laulunkirjoitustaipaleensa alkuun, jolloin hänen laulunsa olivat useimmiten pianolla sävellettyjä rakkauslauluja.

”Pandemian aikana katseeni tarkentui ulkomaailmasta ihmisten välisiin suhteisiin, ja niinpä tulin kirjoittaneeksi levyllisen kappaleita rakkaudesta. Sekä valoisia että synkempiä. Ehkä tämä on myös popein levyni.” Moisio kuvailee uutta albumia. 

Vieraan maan hengittävässä, ajattomassa soundissa piano, akustiset kitarat ja jouset värittävät kappaleiden tarttuvia melodioita. Lauri Myllymäen tuottamalla levyllä soittaa Moision pitkäaikainen bändi (Ville Rauhala, basso; Sebastian Krühn, rummut; Lauri Myllymäki, kitara) sekä vierailevia jousisoittajia. Levyltä on julkaistu kaksi singleä, ”Kirje” sekä ”Kerro jos näet”.

Tunnelmallisista keikoistaan tunnettu Moisio tekee yhtyeineen helmikuussa kattavan levynjulkaisukiertueen, joka pysähtyy Jyväskylään 9. helmikuuta.

Maamme arvostetuimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Laura Moisio on julkaissut neljä studioalbumia, joista viimeisin, Laulaa kun ei voi muutakaan, ilmestyi vuonna 2020. Moision albumit ovat olleet arvostelumenestyksiä, ja kakkoslevy Ikuinen valo oli ehdolla sekä Teosto-palkinnon että Kriitikoiden valinta -Emman saajaksi 2016.

Facebook / Instagram / Spotify

Martta Maa (trio)

Martta Maan musiikissa keskiössä on ajaton lyriikka, jonka ympärille musiikillinen kudelma rakentuu. Lauluntekijän ja solistin Aino Vuorenmaan luotsaama yhtye poukkoilee luontevasti folkin ja popin välimaastossa. Bändin maanläheinen saundimaailma kutsuu tunnelmallisten tarinoiden äärelle.

Esikois-EP "Rajapintoja" julkaistiin 1.7.2022.

Aino Vuorenmaa - laulu
Pekka Oravuo - kitara, laulu
Reetta Karhunen - piano, laulu

Spotify / Instagram

ravintolapoppari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.

Aikataulu:
19.00 Martta maa
20.00 Laura Moisio

Myynti loppuu 9.2.2023 18:00.