EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Laura Moisio + DJ Janne Laurila

Laura Moisio + DJ Janne Laurila Liput

Nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin itsensä asemoinut Laura Moisio kulkee omaa tietään suomalaisen musiikin kentällä. Tamperelainen laulaja-lauluntekijä tunnetaan herkistä pop-kappaleistaan, jotka yhdistelevät niin folkin, bluesin kuin vanhan iskelmän sävyjä. Pettämättömällä melodiatajullaan vaikutuksen tehnyt Moisio on noteerattu uransa varrella Teosto- ja Emma-ehdokkuuksilla. Parhaillaan Moisio työstää uutta materiaalia tulevalta kokopitkältään, jolta alkuvuonna julkaistiin single Kirje. Näin Moisio kuvailee tuoretta kappaletta: “Laulun kertoja ymmärtää olleensa hankala pitkään ja havahtuu siihen, ettei halua menettää rakastaan. On uskallettava avautua ja sitoutua tai toinen lähtee pois. Kertojan on helpompi ilmaista ajatuksensa kirjeessä kuin puhumalla. Kirje on kaunis ele, siinä on rakkautta.”

Keskiössä on loistavasta ja ilahduttavan pitkäikäisestä bändistä huolimatta kitaroita, pianoa ja syntikkaakin pelaava Laura, jonka kuulaan äänen läsnäolo ja maneeriton spirituaalinen puhtaus puhuttelee ihan erityisesti.” – Jussi Niemi, Soundi (3/2020)

Illan päätteeksi Uusi Tampere -ohjelmasta ja festivaalin taustalta tuttu Janne Laurila soittaa kaleidoskooppisen dj-setin, missä akustiset sävyt kohtaavat tuoreen jympytyksen yllättävällä ja raikkaalla tavalla! DJ-setin aikana sisäänpääsy on maksuton. Yhteistyössä Radio Helsinki ja Uusi Tampere.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot