EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.2.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Laura Moisio

Laura Moisio Liput

Laura Moisio lukeutuu maamme arvostetuimpiin nuoren polven lauluntekijöihin. Moision aiemmat levyt ovat olleet arvostelumenestyksiä ja tuoneet hänelle sekä Teosto- että Emma-palkintoehdokkuuksia. Helmikuussa Moisio juhlistaa viidennen albuminsa julkaisua G Livelab Helsingissä ja Tampereella.

”Kahden pandemiavuoden aikana oli luonnollista keskittää katse ulkomaailmasta lähemmäs, ihmisten välisiin suhteisiin. Kirjoitin levyllisen kappaleita rakkaudesta”, Moisio kuvailee Vieras maa -albumiaan.

”Laura Moisio on ehdottomasti kansainväliselläkin mittapuulla mitattuna yksi maamme tämän hetken tyylikkäimmistä lauluntekijöistä.”

– Aleksi Pahkala, Päivän biisit

Laura Moisio: vocals, piano, guitar; Lauri Myllymäki: guitar; Ville Rauhala: bass; Sebastian Krühn: drums; Markus Pajakkala: wind instruments, percussions, keys; Juho Kanervo: cello


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 16.2.2023 19:00.