EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 2.4.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Laura Hynninen: Ratsut (levynjulkkarit)

Laura Hynninen: Ratsut (levynjulkkarit) Liput

Laura Hynninen juhlistaa uusinta levyään Ratsut levynjulkaisukonsertilla. Ratsut-albumi on jatko-osa ja vastapari palkitulle Otilia-albumille.

Harpisti, musiikintekijä ja kuvataiteilija Laura Hynninen on esiintynyt solistina ja kamarimuusikkona 1990-luvulta lähtien. Harpunsoiton A-tutkinnon hän suoritti Sibelius-Akatemiassa vuonna 1999. Ennen vapaan taiteilijan uraansa Hynnisellä on ollut vakituiset toimet harpun äänenjohtajana Suomen Kansallisoopperassa ja Radion Sinfoniaorkesterissa. Häntä on kuultu useiden suomalaisten orkestereiden -mm. Avanti!n, Tapiola Sinfoniettan, Oulu Sinfonian, Vaasan Kaupunginorkesterin ja Radion Sinfoniaorkesterin- solistina. Hänet tunnetaan myös monipuolisesta työskentelystä yli genrerajojen.

Sooloprojekteissaan Laura Hynninen yhdistää musiikkiaan ja visuaalisia teoksiaan omaperäisellä tyylillään. Hynnisen soolokonserttikokonaisuus on kuultu mm. Kauniaisten Musiikkijuhlilla, Riihimäen Kesäkonserteissa, Kokonainen Festivaalilla, Hiljaisuus Festivaalilla ja Helsinki Harp Festivalilla. Yleisradio valitsi Hynnisen säveltämän, esittämän ja tuottaman sooloalbumin Otilia (Alba Records) Vuoden levyksi 2021. Otilia-levy toi Hynniselle myös Emma-ehdokkuuden 2022. Laura Hynninen on Sysmän Suvisoiton taiteellinen johtaja.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 2.4.2024 18:00.