EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 17.11.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Laura Gibson (USA), Luke De-Sciscio

Laura Gibson (USA), Luke De-Sciscio Liput

LAULAJA-LAULUNKIRJOITTAJA LAURA GIBSON ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN
Su 17.11.2019 Helsinki, On The Rocks

Yhdysvaltalainen indie folk -artisti Laura Gibson saapuu marraskuussa ensimmäistä kertaa Suomeen. Kansainvälisesti kehuttu laulaja-laulunkirjoittaja esiintyy Helsingin On The Rocksissa sunnuntaina 17. marraskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 26. heinäkuuta Tiketissä.

Perinteisen folkin aineksia oivaltavasti kokeellisempaan äänipalettiin yhdistelevä Laura Gibson on jo pitkään nauttinut niin kriitikoiden kuin tiedostavan nykyfolk-yleisön suosiota. Muun muassa Jolie Hollandiin ja Marissa Nadleriin rinnastettu muusikko julkaisi debyyttialbuminsa "If You Come To Greet Me" vuonna 2006, ja on vuosien varrella tullut tunnetuksi etenkin tarkkanäköisistä ja oivaltavista lyriikoistaan. Luovaa kirjoittamistakin opiskelleen Gibsonin kuudes studioalbumi "Goners" ilmestyi vuonna 2018. Suremista, traumoja ja katarsista hämmästyttävällä tarkkuudella käsittelevä albumi otettiin ylistäen vastaan kautta maailman.

Myös hyväntekeväisyyskampanjoihin sekä teatteriesityksiin musiikkia säveltänyt Laura Gibson esiintyy On The Rocksin lavalla soolona. Välittömänä live-esiintyjänä ansioitunut Gibson saapuu Helsinkiin osana Euroopan-kiertuettaan.

Lämppäriksi on varmistunut loistava laulaja-lauluntekijä Luke De-Sciscio! Sielukas brittimuusikko on kerännyt vertauksia Nick Drakeen, Jeff Buckleyyn ja Leonard Coheniin intiimillä ja rehellisellä musiikillaan.


LIPUT:
Myyntiin pe 14.8.2019 klo 11
-ennakkoon Tiketistä alk. 15,5 EUR
-ovelta 16 EUR

LINKIT:
www.lauragibsonmusic.com
www.rocks.fi
www.fullsteam.fi

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.