EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.7. - Su 30.8.2020  /  Vivamo  /  Lohja

Vivamon Raamattukylä: Laupias samarialainen -musiikkinäytelmä

Vivamon Raamattukylä: Laupias samarialainen -musiikkinäytelmä Liput

Näytelmä perustuu Jeesuksen kertomaan vertaukseen Laupiaasta samarialaisesta. Kertomus on tarkoitettu vastaukseksi lainopettajalle kysymykseen; kuka on minun lähimmäiseni.

Mies ryöstetään ja pahoinpidellään matkalla Jerusalemista Jerikoon. Ohi kulkee juutalainen pappi ja leeviläinen, mutta kumpikaan ei auta miestä. Ohi kulkee halveksittuun kansaan kuuluva samarialainen mies. Hän näkee uhrin ja hänen tulee tätä sääli. Hän ryhtyy auttamaan miestä.

Näytelmä nostaa esille ihmisen vastuun toisesta ihmisestä ja samalla koko luomakunnasta. Keitä ovat ne, jotka kipeästi tarvitsevat apua tänään? Keitä ovat ne, jotka kulkevat ohi? Missä on aikamme samarialaiset?

www.vivamonraamattukyla.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Esitys tapahtuu ulkona, joten varaudu sään mukaisin varustein.

Esitys kestää noin 45 minuuttia.

Vivamossa on huomioitu korona-aikana asiakkaiden turvallisuus. Teemme erityisjärjestelyjä siivouksen, ruokailun ja esityspaikkojen suhteen taataksemme asiakkaidemme turvallisuuden.

Pidäthän huolta omasta käsihygieniasta ja turvaetäisyydestä muihin ihmisiin. On myös hyvin tärkeää, että et tule esityksiin, jos sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Voit tilata esityksen yhteyteen lounaan tai kahvin Vivamon ravintolassa. Tiedustelut ja tilaukset Vivamon vastaanotosta vivamo@sana.fi tai 0207 681 760