EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.10.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Lauluyhtye Dominutz - Etkot, juhlat, jatkot

Lauluyhtye Dominutz - Etkot, juhlat, jatkot Liput

Tamperelainen kuudentoista naisen lauluyhtye Dominutz esittää a cappella -musiikkia hyvällä fiiliksellä ja raikkaalla ilmaisuvoimaisella soundilla. Dominutzin ohjelmisto koostuu tunnetusta pop- ja lauluyhtyemusiikista, aina herkemmistä kotimaisista hiteistä suomalaiseen ja ulkomaiseen bilemusaan.

Lauluyhtye Dominutzin Etkot, juhlat, jatkot vie kuulijan läpi koko parhaiden juhlien draaman kaaren. Tunnelma vaihtelee etkojen kihelmöivästä odotuksesta ja juhlien glamourista aina yökerhon lattialle parhaisiin bileisiin ja loppuillan tunnelmointiin. Luvassa on useita ensiesityksiä ja uusia sovituksia tutuista biiseistä artisteilta kuten Queen, Antti Tuisku ja Haloo Helsinki. Näissä juhlissa laitetaan tinakengät kattoon!

Tuotanto Dominutz. G Livelabin kausikortti ei ole voimassa tässä konsertissa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 1.10.2022 14:00.