EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.2.2023  /  Pirilä-sali  /  Kempele

Laulutarinoita ja Tarinalauluja

Laulutarinoita ja Tarinalauluja Liput

Laulutarinoita ja Tarinalauluja -konsertti Kempeleen Pirilä-salissa pe 10.2.2023 klo 18.00!

Lämminhenkinen, akustinen konsertti, jossa Eija Hinkkalan sanoittamia lauluja esittävät Arja Koriseva, Markus Salo, Tiina Pitkänen ja Masi Luoma. Hinkkala kertoo laulujen syntyyn ja myöhempiin vaiheisiin liittyviä yllätyksellisiä tositarinoita. Koskettavia ja hauskoja. Kuulijat ovat kertoneet, että tarinat avaavat lauluille aivan uudenlaisia merkityksiä. Samalla kurkistetaan vähän myös sanoittajan arkeen.

Laulujen alkuperä on laulelmaa, iskelmää, pop-iskelmää ja tangoa, mutta tässä konsertissa ne toteutetaan akustisesti, turhasta riisutusti ja laulelmallisesti. Tekstit ja tarinat ovat pääosassa.

Muutama konsertissa kuultava sanoitus on tehty yhteistyössä Arja Korisevan kanssa, mm. tämän vuoden Tangon Sävellys ja Sanoituskilpailun voittaja, Etten kuollut turhaan sekä Korisevan viimeisin julkaisu Puhun pienillä kirjaimilla, joka on saanut paljon radiosoittoa.

Palautteita konsertista

”Niin pakahduttavan hieno ilta, että kuvaaminenkin unohtui.”
”Kiitos upeasta ja todella ainutlaatuisesta konsertista.”
”Oli huipputaitoa ja sanomaa, jota elämässä tarvitaan. Mahtava tunnelma.”
”Kiitos ihanasta konsertista, todella hieno konsepti. Itkin valtoimenaan.”


Eija Hinkkala
on sanoittanut lauluja mm. Suvi Teräsniskalle, Irinalle, Yölle, Jari Sillanpäälle, Elonkerjuulle, Arja Korisevalle, Antti Ketoselle, Katri Helenalle, Yölinnulle, Pate Mustajärvelle ja lukuisille muille artisteille. Hän on ollut sanoittajana vuosien 2013, 2021 ja 2022 Tangon Sävellys- ja Sanoituskilpailun voittotangoissa ja 2011 Syksyn Sävel -kilpailun voittokappaleessa. Hinkkala sai 2022 Kullervo Linna -palkinnon.

Arja Koriseva

Rakastettu viihdetaiteilija ja estradien kuningatar jo 30 vuotta. Arja kruunattiin tangokuningattareksi 1989 ja on sen jälkeen tehnyt henkeäsalpaavan monipuolisen uran musiikin, viihteen, musikaalien, tv:n ja elokuvankin parissa. Uutta Arjan loistokkaalla uralla on osallistuminen omien kappaleiden sanoitusten tekemiseen. Konsertissa kuullaan juuri näitä yhteistyössä syntyneitä uusia lauluja. Arja on saanut monia tunnustuksia, joista mainittakoon 2004 Kullervo Linna -palkinto sekä 2021 Iskelmä-Finlandia.

Oululainen Tiina Pitkänen on kokenut esiintyjä, jolle tuttuja estradeja ovat tanssilavat, kirkot, TV ja kaikki niiden väliltä. Tiina on tangofinalisti vuodelta 2015 sekä Iskelmäparatiisi-kisan voittaja 2017. Hänen levyttämänsä laulut ovat keränneet vuosien varrella monia listasijoituksia sekä paljon radiosoittoa. Viimeisin julkaisu Toisillemme parasta soi ahkerasti Aito Iskelmä -kanavan kestosoitossa. Tammikuussa 2023 on tulossa seuraava julkaisu.

Markus Salo
on laulaja, lauluntekijä ja muusikko. Hänen riipaisevat tulkintansa tulivat tutuiksi kevään 2019 TVOF -kilpailussa, josta hän korjasi itselleen ylivoimaisen voiton. Hän oli Olli Lindholmin suojatti ja onkin esiintynyt YÖ-yhtyeen solistina mm. Ollin muistokonserteissa. Markuksen kaikki neljä sinkkujulkaisua ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa. Tulossa on uutta musiikkia.

Masi Luoma
on pitkänlinjan ammattimuusikko, säveltäjä ja tuottaja. Hän on kiertänyt Suomea ristiin rastiin mm. Mikko Alatalon, Antero Mertarannan ja Seppo Tammilehdon kanssa.

www.kempele.fi/vapaa-aika/kulttuuri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 18:00

Ovet klo 17.00, saliin pääsee n. klo 17.45.

Showtime klo 18.00.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 10.2.2023 17:00.
Pirilä-sali
Piriläntie 145, 90440, Kempele