EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.4.2023  /  Voimala 1889  /  Oulu

Lauluntekijäilta: Iina Palokangas + Markus Pätsi

Lauluntekijäilta: Iina Palokangas + Markus Pätsi Liput

Vapun tunnelmallisimmat etkot vietetään Voimalassa lauantaina 29.4., kun lavalle nousevat oululaiset laulaja-lauluntekijät Iina Palokangas ja Markus Pätsi

Lämpimän lauluntekijämusiikin syleilyssä kuullaan tarinoita öisistä kaupungeista tuulten tuivertamiin metsämaihin.

IINA PALOKANGAS: Iina Palokangas on oululaislähtöinen laulaja-lauluntekijä, joka ihastuttaa sielukkaalla äänellään ja vahvalla läsnäolollaan. Suomalaisesta nykyrunoudesta vaikutteita ottavan Palokankaan vahvuuksia kirjoittajana ovat rehellisyys ja kyky luoda maisemia, joissa kuulijalle jää tilaa tuntea ja peilata omaa sisäistä maailmaansa. Keikoilla kappaleet soivat kahden kitaran ja kahden lauluäänen musiikillisena punoksena, kun Palokankaan kanssa lavalla nähdään oululainen kitaristi-tuottaja Petri Kuusela.

www.iinapalokangas.com
www.instagram.com/iinapalokangas

MARKUS PÄTSI: Kauan odotetulla debyyttikeikallaan Markus Pätsi maalaa musiikillaan kuulijan eteen raa’an realistisia tarinoita elämättömistä elämistä ja vääjäämättömistä kuolemista. Vaivuta ei silti synkkyyteen, vaan nämä tarinat muistuttavatkin meitä tarttumaan kaksin käsin ja niskalenkillä elämämme jokaiseen päivään niin kuin se olisi viimeinen. Seikkailumme vievät sieluttomille sotatantereille, kuiskaileviin koivikoihin ja valtamerten tyrskyihin, elämänlangan ollessa alati vaarassa katketa. Vapautta hengitetään aina siihen viimeiseen hengenvetoon asti. Markuksen taisteluparina lavalla ahkeroi tälläkin kertaa loistelias musiikin moniottelija Samuel Halonen. Eläköön elämä, tuo monelta niin unohdettu!

www.markuspatsi.com
www.instagram.com/markuspatsi

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Aikataulu:

19:00 Ovet
20:00 Iina Palokangas
21:00 Markus Pätsi

Myynti loppuu 29.4.2023 18:00.