EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.10.2022  /  Paavalinkirkko  /  Helsinki

Akateeminen Laulu ja Tampereen Yliopiston Laulajat: Laulun lähteillä

Akateeminen Laulu ja Tampereen Yliopiston Laulajat: Laulun lähteillä Liput


Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Akateeminen Laulu ja Tampereen yliopiston sekakuoro Tampereen Yliopiston Laulajat konsertoivat lokakuussa yhdessä Tampereella ja Helsingissä. Konsertit ovat saaneet nimen Laulun lähteillä, ja konserttien kantavana teemana on vesi. Kuorojen yhteinen musiikillinen kattaus sisältää vesiaiheista suomalaista kansallisromantiikkaa sekä englantilaisen Bob Chilcottin Charles Bennettin teksteihin säveltämän viisiosaisen teoksen The Miracle of Spring (2015) sekakuorolle ja perkussioille.

Lisäksi molempia kuoroja kuullaan erikseen, ja kuorot tunnelmoivat omissa osuuksissaan kansallisromantiikasta kansanlaulusovituksiin.

Akateemista Laulua johtaa taiteellinen johtaja Dominik Vogt ja Tampereen Yliopiston Laulajia taiteellinen johtaja Emmi Saulamaa.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan kuorojen yhteistä konserttia Helsingin Paavalinkirkkoon lauantaina 29.10.2022 kello 18.00!

Lisätietoa kuorosta: www.akateeminenlaulu.fi & Facebook

Facebook-tapahtuma

Tampereen yliopiston laulajat


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00


Alle 6-vuotias ilmaiseksi.

Alennukseen oikeuttavat todistukset tarkastetaan ovella.