EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.2. - Su 31.12.2023  /  Laukon kartano  /  Vesilahti

Laukon kartano: Laukko-passi 2023

Laukon kartano: Laukko-passi 2023 Liput

Yhdellä lipulla 22 keikkaa ja konserttia!

Laukko-passi on henkilökohtainen kausikortti Laukon Kesän 2023 tapahtumiin ja päiviin. Kymmenen kesäviikon aikana Laukon kartanon puistossa esiintyy kaksikymmentäkaksi huippuartistia. Mukavasti alkuiltaan sijoittuvien kesäkeikkojen lomassa nautit herkullisista tarjoiluista ja lumoavasta taiteesta.

Artistit

Laukon puistossa esiintyvät (16.6.-19.8.) Erja Lyytinen, Diandra, J. Karjalainen, Scandinavian Music Group, Anna Puu, Club For Five, Tuomari Nurmio, Olavi Uusivirta, 22-Pistepirkko, Anna Eriksson, Marzi Nyman (Jimi Hendrix), Pauli Hanhiniemi, Yona, Frigg, BEHM, Jarkko Ahola, Waltteri Torikka, Dingo, Samuli Putro, Vesterinen Yhtyeineen, Rajaton ja Mariska.

Osto-ohje

Laukko-passit myydään Tiketissä. Kausikorttiin kirjataan käyttäjän nimi jo ostovaiheessa. Nimellä varustetut passit postitetaan tilaajalle ohjelmiston sisältävän kesäisen saatekirjeen kera.

Käyttö-ohje

Kesätapahtumiin saavuttaessa nimellä varustetun kausikortin rinnalla esitetään kuvallinen henkilöllisyystodistus. Näin saat kartanon lipuntarkastuspisteestä kyseisen päivän rannekkeen. Laukko-passi takaa sisäänpääsyn myös etukäteen loppuunmyydyille keikoille.

Laukon kartano

Laukon kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla 40 km Tampereen eteläpuolella. Satumainen historiakartano tunnetaan tätä nykyä loistavista kesäkeikoistaan ja taidenäyttelyistään. Kartanomiljöössä kesävieraita palvelevat mittavat terassit, ravintola, kahvila ja puoti. Näyttelyt sisältyvät passien ja lippujen hintaan. Pysäköinti on ilmaista. Tutustu Laukon Kesän palveluihin ja ohjelmistoon: www.laukonkartano.fi.

www.laukonkartano.fi


Kausikortin toimitus:

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille 3-5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta.
Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi. Toimitus Kivraan on maksuton.
Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, ota yhteyttä [email protected]

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Tapahtumatilat ovat esteettömät. Pyydämme huomaamaan, että Laukon kartanon näyttelytilat ole esteettömiä. Ravintola, kahvila, kauppa ja wc-tilat ovat esteettömiä.

Myynti loppuu 31.12.2023 23:59.