EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  Viihdemaailma Ilona  /  Oulu

Kinkkuklubi: Laugh Your Tits Off! -burleskishow

Kinkkuklubi: Laugh Your Tits Off! -burleskishow Liput

Burleski ja komedia – mikä vastustamaton kaksikko! Burlesque tulee italian kielen sanasta burlesco ja tarkoittaa irvailua – ei siis ihme, että huumori on kuulunut olennaisena osana burleskia kautta aikojen. Kevään aikaan sopiva teemamme siis pyrkii ennen kaikkea ilahduttamaan, ihastuttamaan ja hauskuuttamaan teitä, hyvä yleisö! 🥳

Tule nauttimaan upeasta More Burlesquen ja Kinky Carnival Burlesquen järjestämästä burleskiklubista Ilonan säihkyvään ympäristöön. Lavalla nähdään kahdeksan hersyvän esityksen ajan...

SUZIE DYNAMITE (TRE)
LALA L'MORE
MACY MACABRE
OSCAR OPIUM
RUBY LA ROUGE
DIAGON ALLYS

Illan juontaa hurmaava Minna Kivelä, joka tuo paikalle aiemminkin burleskilavoilla vierailleen hahmonsa Raijan! Minna on tunnettu mm. tv-sarjasta Kätevä emäntä. Tulethan katsomaan showta vain oireettomana ja terveenä.

Facebook


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Esityksen kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn 6 henkilölle sekä istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä.